Tu jesteś:
4
Składniki
0 porcja/porcje/porcji
- 3 duze jabłka
- 6-7 łodyg selera naciowego
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Seler i jabłka umyć, jabłka można obrać ze skórki choć nie trzeba.
Do
"Blokada naczynia miksującego" wrzucić seler i jabłka podzielone na mniejsze kawałki.
Zmiksować oroty 10 i 20 sek. Powstały mus przełożyć do koszyczka i wycisnąc sok do osobnej miski.
Smacznego
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Koszyczek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Pozostałe resztki po wyciśnięciu soki można użyć jako maseczkę do twarzy
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzbardzo zdrowe i pyszne
jest dobry
jest dobry
Ja też właśnie idę wypróbować
Ja też właśnie idę wypróbować do niedzielnego śniadanka
Wypróbowałam Dla mnie
Wypróbowałam
Dla mnie genialny!
Smak fajny, tylko trochę mało
Smak fajny, tylko trochę mało tego soku wychodzi z tej ilości. Jakiś pomysł na to jak wykorzystać pozostałą papkę warzywno-owocową?
Lubię wszystko co zielone,
Lubię wszystko co zielone, zapewne wypróbuję.
ania_om
Wygląda rewelacyjnie dodaję
Wygląda rewelacyjnie
dodaję do wypróbowania.