3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Kokosowa czekolada na gorąco


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

  • 250 g mleka kokosowego
  • 1 czubate łyżeczki kakao naturalnego
  • cukier puder, opcjonalnie
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Podgrzej mleczko kokosowe wraz z kakao - 5 min, obrót 1, 60 stopni.

    2. Po podgrzaniu, zmiksuj - 30 sekund, obrót 6.

    Można posłodzić do smaku.

    Idealne na zimowe wieczory. Smacznego!

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy