Tu jesteś:
4
Składniki
2 osoba/osoby
arbuzowy szampan
- 500 gramów schłodzonego arbuza
- 10 kostek lodu
- 1 butelki schłodzonego szampana
5
Przygotowanie
- Pokrojony arbuz zmiksować z kostkami lodu -30s/obr 10. Ustawić obr 3 i powoli wlewać szampan na pokrywę naczynia (przy założonej miarce).
Wypić zimny
Smacznego!
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Jedna porcja spokojnie wystarczy dla kilku osób
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz