3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

arbuzowe morze


Wydrukuj:
4

Składniki

2 porcja/porcje/porcji

kostki lodu

  • 20 kostki lodu
  • 350 g miąższu arbuza, bez pestek
  • 100 gramów wermutu
  • 20 gramów likieru blue curacao
5

Przygotowanie

  1. do naczynia miksującego włożyć kostki lodu zmiksować 10 sek. obr. poz. 10 - przełożyć do dwóch szklanek

    arbuz zmiksować 5 sek. obr. poz. 10 - ułożyć na lodzie

    dodać po 50 ml wermutu oraz po 10 likieru blue curacao.

    Do smaku można dodać odrobinę cytryny

    smacznego

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Miarka MT
    Miarka MT
    kup teraz
11

Porady

wcześniej arbuza można lekko zmrozić, wówczas drink będzie bardziej lodowy tmrc_emoticons.;)


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • dziękuję bardzo, tak również

    Zgłoszony przez idgi na sierpnia 1, 2014 at 09:52.

    dziękuję bardzo, tak również robiłam. nie działa-widocznie już tak wywrotowo u mnie musi być.

    pozdrawiam

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Zaczynamy od początku jak

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na sierpnia 1, 2014 at 09:47.

    Zaczynamy od początku jak edytujesz przepis to po kolei możesz otworzyć poszczególne części przepisu najeżdżając strzałką a zdjęcie masz pewnie u siebie w kompie odwrócone to najpierw obróć w swoim katalogu i wstaw jeszcze raz kasując te fotki .Myślę ,że pomogłam tmrc_emoticons.;)

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • głupia sprawa, ale nie widzę

    Zgłoszony przez idgi na sierpnia 1, 2014 at 09:37.

    głupia sprawa, ale nie widzę opcji edycji zdjęcia tmrc_emoticons.(

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Wejdź w przepis edytuj

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na sierpnia 1, 2014 at 07:42.

    Wejdź w przepis edytuj zdjęcie i obróć tmrc_emoticons.;)

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • z postawieniem na nogi jest

    Zgłoszony przez idgi na sierpnia 1, 2014 at 06:42.

    z postawieniem na nogi jest problem,kompletnie nie wiem jak to zrobić.

    mam nadzieję,że będzie smakowało

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Ależ to musi być pyszne.  W

    Zgłoszony przez gabi49 na lipca 31, 2014 at 21:21.

    Ależ to musi być pyszne.  Party W sam raz na niedzielny upał.  Party Zdjęcie piękne, ale spróbuj "postawić je na nogi". tmrc_emoticons.;)

    GaBi


    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze