3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

arbuzowe morze


Wydrukuj:
4

Składniki

2 porcja/porcje/porcji

kostki lodu

  • 20 kostki lodu
  • 350 g miąższu arbuza, bez pestek
  • 100 gramów wermutu
  • 20 gramów likieru blue curacao
5

Przygotowanie

  1. do naczynia miksującego włożyć kostki lodu zmiksować 10 sek. obr. poz. 10 - przełożyć do dwóch szklanek

    arbuz zmiksować 5 sek. obr. poz. 10 - ułożyć na lodzie

    dodać po 50 ml wermutu oraz po 10 likieru blue curacao.

    Do smaku można dodać odrobinę cytryny

    smacznego

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

wcześniej arbuza można lekko zmrozić, wówczas drink będzie bardziej lodowy tmrc_emoticons.;)


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • dziękuję bardzo, tak również

    Zgłoszony przez idgi na sierpnia 1, 2014 at 09:52.

    dziękuję bardzo, tak również robiłam. nie działa-widocznie już tak wywrotowo u mnie musi być.

    pozdrawiam

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Zaczynamy od początku jak

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na sierpnia 1, 2014 at 09:47.

    Zaczynamy od początku jak edytujesz przepis to po kolei możesz otworzyć poszczególne części przepisu najeżdżając strzałką a zdjęcie masz pewnie u siebie w kompie odwrócone to najpierw obróć w swoim katalogu i wstaw jeszcze raz kasując te fotki .Myślę ,że pomogłam tmrc_emoticons.;)

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • głupia sprawa, ale nie widzę

    Zgłoszony przez idgi na sierpnia 1, 2014 at 09:37.

    głupia sprawa, ale nie widzę opcji edycji zdjęcia tmrc_emoticons.(

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Wejdź w przepis edytuj

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na sierpnia 1, 2014 at 07:42.

    Wejdź w przepis edytuj zdjęcie i obróć tmrc_emoticons.;)

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • z postawieniem na nogi jest

    Zgłoszony przez idgi na sierpnia 1, 2014 at 06:42.

    z postawieniem na nogi jest problem,kompletnie nie wiem jak to zrobić.

    mam nadzieję,że będzie smakowało

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Ależ to musi być pyszne.  W

    Zgłoszony przez gabi49 na lipca 31, 2014 at 21:21.

    Ależ to musi być pyszne.  Party W sam raz na niedzielny upał.  Party Zdjęcie piękne, ale spróbuj "postawić je na nogi". tmrc_emoticons.;)

    GaBi

    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze