Tu jesteś:
4
Składniki
2 osoba/osoby
na napój
- 200 gramów wypestkowanego arbuza
- kilka liści mięty, świeżej
- 200 gramów kostek lodu
- 100 gramów Martini Bianco
5
Przygotowanie
Do naczynia miksującego wkładamy 2 listki mięty oraz pozostałe składniki, a następnie miksujemy 8s/ obr.8
Przelewamy d oszklanek, dekorujemy pozostałą mięta oraz kawałkami arbuza.
Smaczności
drinka
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Ilość Martini można zwiększytć w zależności od upodobań.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzRobiłam (już jakiś czas
Robiłam (już jakiś czas temu) . REWELACJA. Znajomym też smakowało.
W tym sezonie to hit , moi
W tym sezonie to hit , moi znajomi się zachwycają, tylko radzą zwiększyć ilość alkoholu, pozdrawiam
Zrobiłem,takie sobie
Zrobiłem,takie sobie
Brzmi super, szkoda ze stąd
Brzmi super, szkoda ze stąd daleko do arbuzow....
Alicj@
Wypròbuje w najblizszym
Wypròbuje w najblizszym czasie
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
