3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Kokosowa jaglanka z bananem - budyń bez mleka


Wydrukuj:
4

Składniki

5 porcja/porcje/porcji

Budyń

  • 150 g kasza jaglana
  • 1000 g woda
  • 100 g wiórki kokosowe
  • 30 g olej kokosowy
  • 200 g banany
  • 6
    30h 0min
    Czas całkowity 30h 0min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    Budyń kokosowy
  1. 1- kaszę uprażyć 1,5min, Var, obr1

    2- dodać wodę i gotować 25 min, 100 st, obr3

    3- dodać wiórki, olej, banany i zmiksować 1 min, obr8

    4- przelać na talerze
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Jeżeli budyń za mało słodki to dodać cukru trzcinowego lub miodu wedle uznania.

Gdy budyń całkowicie wystygnie i zrobi się bardzo gęsty można dodać letniej wody, miodu i zmiksować - powstanie z tego smakowity mus jaglano kokosowy.
Polecam tmrc_emoticons.-)


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz