Przejdź do treści

Forum Zmiany na koncie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam mam pytanie tmrc_emoticons.steve W jaki sposób można szybko zmienić zdjęcie w profilu?Fajnie by było ,żeby wprowadzenie zmian było proste ,łatwe i przyjemne.Ja od kilku dni próbuję ale nie wychodzi  jak trzeba, a fajnie by było mieć taką możliwość. tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

Haniu musisz próbować do skutku. ja miałam też problem i to przez kilka dni wstawiałam nowe zdjęcie a go nie było w ogóle widać tmrc_emoticons.tongue nie wiem czyja to byla wina ale po dlugim czasie w końcu sie udało tmrc_emoticons.lol tak więc moge ci tylko zyczyć wytrwałości tmrc_emoticons.lol pozdrawiam tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.lolWiem Magi że to trudne.Może Mixi poradzi coś na to? tmrc_emoticons.wink Fajnie by było szybko zmieniać ,bo można uaktualniać zdjęcia w zależnosci od nastroju.Najgorzej ,że nie wiesz  przy różnych kombinacjach ,które zostanie zapisane tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.puzzled

Z tego co wiem, z ostatniego mojego doswiadczenia, po wstawieniu zdjecia, trzeba poczekac kilka dni. Jak ostatni raz wstawilam, po 2-3 dniach widzieli mnie uzytkownicy, a ja siebie jeszcze nie, tzn. widzialam stare zdjecie. Potem wszystko sie naprawilo samo tmrc_emoticons.smile  Teraz to nie wiem, trzeba zapytac Mixi, czy dziala to szybciej, czy jak przedtem tmrc_emoticons.smile

Haniu, chyba jest tak jak pisze Veronika. Ja już Cię widzę po zmianie  tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.smile  Wczoraj próbowałam zmienić swoje zdjęcie i nie widzę zmian... a Vercia widzi  tmrc_emoticons.bigsmile  Pozdrawiam

Już się też przekonałam ,bo przy pisaniu komentarza się widzę natomiast na profilu mam stare. tmrc_emoticons.wink Dzięki za pomoc tmrc_emoticons.steve

tmrc_emoticons.smile Haniu a ja widzę Twoje 3 zdięcia tmrc_emoticons.bigsmile   Na profilu masz zmienione zdjęcie ale nie ma go przy Twoich przepisach. Przepisy mają stare zdjecie i już nowe ale nie z profilu tmrc_emoticons.smile  Super Kobitka na profilu tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love   Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.winkLubię zmiany ,jak mam chandrę zimową,to dobrze popatrzeć na letnie zdjęcia tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.smile Elu ja rownież widzę na profilu Twoje nowe zdjęcie  tmrc_emoticons.bigsmile Jesteś Super  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Jesteście Wszystkie Wspaniałe Miłośniczki TM. tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Buziaczki  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

I ja "mam" letnia Hanie na widoku tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Haniu wczoraj widziałam inne Twoje zdjęcie   tmrc_emoticons.smile  Takie w parku, w kurteczce z plecakiem  tmrc_emoticons.lol  A dziś się zmieniło na bardziej letnie ale u siebie nie widzę Twojej głowy  tmrc_emoticons.puzzled  

tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.bigsmile Ja też nie widzę Twojej głowy Haniu.

tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Ja mam zdjęcie  Hani z plecakiem w parku  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.lolDziewczyny spróbuję przywrócić moją głowe,bo ja nie mam wcale podglądu,ale też dobrze jak w moim wieku można stracić głowę.znajdę jakieś zdjęcie z głową

tmrc_emoticons.lolAle jazda każdy ma inne zdjęcie Grażynko czy na zdjęciu mam głowę?Wstawiam teraz zdjęcie z Daukszewiczem ,może nareszcie wszyscy będą mieli takie same tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.smile Haniu przed chwilą nie miałam żadnego zdjęcia tylko aparat tmrc_emoticons.wink  w tej chwili mam Twoje zdjęcie z plecakiem i z głową hihihihi tmrc_emoticons.love

Ale cyrki tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink ja mam u siebie to letnie na statku i z głową ale próbowałam wstawić takie z Daukszewiczem .Zobaczymy kiedy będzie dostępne tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.smile Haniu a ja mam Twoje z plecakiem i z głową tmrc_emoticons.bigsmile sprawdziłam w tej chwili tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.lol Haniu, a ja nadal mam Cię bez głowy. Ha, ha, ha

Haniu, u mnie to sie przedstawia tak: tutaj mam Cie cala powiedzmy, z plecakiem, ubrana na bialo. Na Twoim profilu mam Cie z facetem, w Twoich przepisach, zas, mam Cie bez glowy tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Witaj Haneczko, a ja mam Cię wciąż w różowej bluzeczce, u boku jakiegoś facecika tmrc_emoticons.bigsmile

Ito jest to co po kilku tygodniach zmagań widzą wszyscy .A ten facet ro  satyryk Krzysztof Daukszewicz. tmrc_emoticons.bigsmile