Przejdź do treści

Forum ZAPRASZAMY NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW DO GŁOSOWANIA W KONKURSIE

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

DO 31 SIERPNIA KAŻDY UŻYTKOWNIK MOŻE ODDAĆ 1 GŁOS NA KONKURSOWY PRZEPIS:

http://www.przepisownia.pl/competitionrecipes

ZAPRASZAMY!

Swietny pomysl tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

posiedziałam i przeanalizowałam głosy... ale nie wiem czy mogę je ujawnić tmrc_emoticons.smile

lidien wrote:

posiedziałam i przeanalizowałam głosy... ale nie wiem czy mogę je ujawnić tmrc_emoticons.smile

Lidien, jak to zrobiłaś? Czyto jest możliwe? Które filtrowanie o tym świadczy?tmrc_emoticons.wink

filtrowanie nie. otwierałam każdy przepis kolejno i spisywałam rzetelnie informacje, które później przeanalizowałam tmrc_emoticons.smile

Ojoj to sporo czasu temu poświęciłaś, tych przepisów troszku sie uzbierało tmrc_emoticons.lol

Podziwiam! Ja poczekam na rozstrzygnięcie. tmrc_emoticons.wink

Gabrysiu ja też. Nie lubię wyprzedzać faktów tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

więc nie zdradzę ani słówka w tej sprawie tmrc_emoticons.smile

Lidien niech to będzie dla wszystkich niespodzianka tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol zostało jeszcze kilka dni głosowania tmrc_emoticons.lol poczekamy tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol a potem nasza Mixi obwieści kto zwyciężył tmrc_emoticons.lol tylko żeby użytkownicy głosowali tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol bo każdy ma szansę tmrc_emoticons.lol

sęk w tym, że nikt nie chce głosować tmrc_emoticons.aw 

Będziemy bardziej reklamować konkurs na innych platformach tmrc_emoticons.smile

hehe... Mixi zrobiła psikus i ukryła głosy. nie ma podglądania!  tmrc_emoticons.wink

Ha, ha, ha! niespodzianki są fajniejsze!tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile

dlatego są fajne bo są niespodziewane. a jak wiadomo co i jak to jaka z tego radość tmrc_emoticons.smile

A to nasza Mixi spryciulka tmrc_emoticons.lol tak tylko niech ludziska głosują !!!!!!!! Bo jak potem Mixi wyłoni zwycięzców ????????? tmrc_emoticons.lol

Mixi ma na wszystko sposób! tmrc_emoticons.wink

Oj mam sposoby tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Mnie sie wydawało, że nie jestem ciemna masa z znajomości netu a nijak nie wiem czy oddałam swój głos czy nie. Ponoć mozna jeden raz głosować a ja spróbowałam dwa i się udało. Chyba, że głosowałam nie tam gdzie trzeba. tmrc_emoticons.tongue

Nie martw się Karolinko, Mixi odcedzi te niewłaściwe! tmrc_emoticons.love

Karolinko można głosować tylko jeden raz i drugi raz się po prostu nie da tmrc_emoticons.smile  najlepiej jak wejdziesz na konkurs na dole strony - jest tam napis głosuj na najlepszy przepis i tam otworzą Ci się wszystkie przepisy biorące udział w głosowaniu i jak już wybierzesz sobie jeden na który chcesz głosować to nacisnij taką chmurkę po prawej stronie - głosuj tutaj i wtedy otworzy się przepis i będą dwa okienka do głosów tzw. gwiazdki i musisz kliknąć ten z konkursem i  już, jeden jedyny głos oddany tmrc_emoticons.lol

Dziękuję za wskazówki, chyba głosowałam dopiero teraz i na jeszcze inny przepis niż myślałam wstępnie.

Wydaje mi się, że to technicznie było zbyt pogmatwane - no ale tmrc_emoticons.smile pomysł bardzo fajny, ciekawa jestem wyników.

A prosze bardzo tmrc_emoticons.lol cieszę się, że glosowałaś tmrc_emoticons.lol i więcej takich osób głosujących by się przydało tmrc_emoticons.smile dzisiaj ostatni dzień glosowania tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol i czekamy na wyniki tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol Mixi będzie miała pracowity wekend tmrc_emoticons.smile

Wyniki ogłosimy jutro!

tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  Czekamy, czekamy...  tmrc_emoticons.smile  

O super, już nie moge sie doczekać, aż będę mogła moim kochanym przyjaciółkom pogratulowac wygranej tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol