Przejdź do treści

Forum Wspanialy dzien...:)))

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

tmrc_emoticons.smile Na dworzu pieknie, ponad 30°, ptaszki spiewaja... ja jestem zdrowsza... pranie juz prawie wyschlo... chatka blyszczy... w ogròdku zielono od warzyw... maz w pracy, wiec jest spokòjtmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink , zartuje... còrcia mi sie chyba zakochala, ale z weselem jeszcze poczekamytmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink ... glowa dalej siedzi na karku, nie odpadla mi jeszcze, a to juz cos tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile ... nawet papuga "sie sprzata" i cicho siedzitmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink ... Còz wiecej mozna chciec w taki dzien, jak dzisiaj???  Odzylam w koncu. Jeszcze mam kilka wizyt specjalistycznych i 3 tygodnie fizjoterapii na te moje dolegliwoscitmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink (starosc nie radosc tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile ) , ale mam nadzieje, ze jakos to powoli pòjdzie. Od poniedzialku wracam do pracy!!! W koncu... starczy juz tego chorowaniatmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink . Dzisiaj ide z mezem na 1° lekcje gry na akordeonie (tego mi jeszcze brakowalo w moim planie zajectmrc_emoticons.wink ), maz mnie namòwil, ale ide z checiatmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile . Jutro robimy sobie 2-dniowy wypad w gòry, w ramach rekonwalescencjitmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink . Beda i tance, przy okazji tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party . tmrc_emoticons.steve Ach... piekny dzien, piekna wiosna... sloneczko..." zyc, nie umierac"... Zycze wszystkim milego dnia i weekendu tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Veroniko, podziwiam Twoją energię! Muzyka, śpiew i taniec to też moje ulubione . Niestety grać na niczym nie umiem, śpiewać teraz już też nie bardzo (mam chrypkę wynikającą z chorej tarczycy), a tańczyć - owszem uwielbiam, tylko brak mi już kondycji. To ja mogę powiedzieć "starość nie radość" Ale Ty? Kobieto,  przed Tobą dopiero się otwiera wspanałe życie!Choroby są zmorą naszej cywilizacji, ale też ta cywilizacja coraz lepiej sobie radzi z chorobami, medycyna weszła na bardzo wysoki poziom! Życzę Ci szybkiego powrotu zdrowia i energii. Oddychaj całą piersią tym cudownym , wiosennym powietrzem. U nas też jest cieplutko i pięknie!tmrc_emoticons.smile

Veronika, czy to jesteś Ty  z mężem na tym zdjęciu (nowy awatar)? Ale tam pięknie, a jaka agawa! tmrc_emoticons.bigsmile

Zgadza sie, ja z mezem... brakuje tylko mojej còrki i papugitmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

Wygląda na to, że jesteś drobniutką osóbką i blondynką. Nie dziwię się więc, że zawojowałaś serce  Włocha. tmrc_emoticons.love

Mòj maz sie smieje, ze mnie nie widac, ale za to slychactmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink . Blondynka ciemna, zrobiona na ciut jasniejszatmrc_emoticons.wink . Teraz bys mnie musiala zobaczyc... mam 1000 koloròw na glowie, wszystko harmonijne, owszem, ale kolorowo.... Wiosna tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love ... Kocham wiosne i lato , i lubie zmiany tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Wow taka dawka optymizmu przekazana Thermomixowym fanom na pewno sprawi, że ich weekend będzie bardzo przyjemny tmrc_emoticons.smile dzięki veronicab71

tmrc_emoticons.love Veroniko tmrc_emoticons.love   odkurzylam Twój wątek tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love (znalazlam go przypadkowo)

Szkoda że nie widzę zdjęcia,którym zachwyca się Gabrysia tmrc_emoticons.love  

Podziwiam Twój optymizm, a zawsze podziwiałam temperament,który Ciebie "rozsadza" tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Dzisiaj w Szczecinie jest upalnie tmrc_emoticons.crazy nie ma czym odychać, rankie było przyjemnie i nic nie zapowiadało takiego upału tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy

Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.love

Dzieki Grazynko, mam nadzieje, ze pozarazalam tu kupe ludzi optymizmem i energia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Potwierdzam, tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love