Przejdź do treści

Forum Wow!!!

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Moje "migdalki" na pierwszej stronie tmrc_emoticons.party   To niespodzianka, dopierotmrc_emoticons.steve  Mysle, ze to zasluga Mixi, dzieki tmrc_emoticons.love Pewnie, byloby przyjemnie otrzymac ze 2 tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  od moich kolezanek na Forum, a tu nictmrc_emoticons.aw  Trudno... bede sie tmrc_emoticons.bigsmile   sama tmrc_emoticons.wink

Nie będziesz sama tmrc_emoticons.smile potowarzyszę Ci troszku tmrc_emoticons.smile fajnie widzieć jak przepisy są doceniane. A te kopytka są rewelacyjne, właśnie jutro będę je robiła na obiadek. Pozdrawiam tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

veronicab71 Twoje przepisy będą częściej doceniane bo są naprawdę świetne

@magi1 dotyczy to także Twoich kulinarnych inspiracji

Dziękuję za docenienie Mixi tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Dziekuje tmrc_emoticons.bigsmile   Wczoraj zartowalam, oczywiscietmrc_emoticons.wink  Chociaz, trzeba przyznac, ze przepis na 1° stronie, to taka mala- duza satysfakcja tmrc_emoticons.bigsmile   Jestescie super dziewczynytmrc_emoticons.steve . Milego dnia i dobrego obiadkutmrc_emoticons.tongue

Hehe no pewnie że jesteśmy super hehehehetmrc_emoticons.smile  nie może być inaczej. Ja siedzę teraz w pracy i już nie mogę się doczekać aż wrócę do domku i rozpocznę wekend tmrc_emoticons.smile

Miłego dzionka tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.cooking_6 Veroniko Twoje przepisy są bardzo orginalne tmrc_emoticons.smile  Szczególnie Twoje słodkie inspiracje i nie tylko  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Jestem zaskoczona ilością Twoich  przepisów   tmrc_emoticons.love Veroniko czekam na następne Twoje kulinarne inspiracje tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Veroniko, Ty jesteś absolutna rekordzistką w publikowaniu przepisów. Nie wiem jak i kiedy to wszystko robisz, a przede wszystkim kto to wszystko zjada? Dla mnie to nierealne, kosmos!tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Vercia chyba gotuje i piecze  po nocach tmrc_emoticons.lol a potem obdarowuję wszystkich sąsiadów tmrc_emoticons.wink ja zawsze jak cos upichcę to mam sąsiadeczki, z którymi się wymieniamy naszymi potrawami tmrc_emoticons.smile no i rodzinkę w pobliżu bo sama z chlopakami to wszystkiego bym nie dala rady zjeść, zwłaszcza słodkości - bo obiadek jak zostanie to można go wykorzystac na drugi dzionek tmrc_emoticons.lol

Ale to prawda Vercia jest mega kuchareczką tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.smileVeroniko i Elu jesteście dla mnie  kopalnią wiedzy. tmrc_emoticons.love   Nisko się kłaniam i oddaję szacunek tmrc_emoticons.love   Dzięki Wam nabrałam odwagi i nie boję sie TM. tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love  Dziekuję wszystkim użytkownikom TM którzy dzielą się swoimi inspiracjami kuchennymi i swoim doświadczeniem tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.love   Serdecznie pozdrawiam tmrc_emoticons.smile

Odzyl watek  sprzed kilku miesiecy, az sie zdziwilam :O  To bylo pierwszy raz, jak mòj przepis wyladowal na pierwszej stronie tmrc_emoticons.smile  Tyle sie zdarzylo w ciagu tych kilku zaledwie miesiecy, a wydaje sie, jakby minely wieki tmrc_emoticons.smile ...  Nasmialam sie znowu z wypowiedzi Gabrysi tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Gabi, Ty to masz czasem takie super smieszne powiedzenia.... nie da rady sie nie smiac tmrc_emoticons.smile  Swietna jestes tmrc_emoticons.bigsmile   Dziekuje Wam dziewczyny, i za mile slowa, i za Wasze porady i przepisy, i za wszystko tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love . Jestescie kochane tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love 

Ps. gotuje kiedy sie da.... Czasem i w nocy ( wczoraj skonczylam o 24- tej z groszami,  "czekoladowac" kapelusze grzybkòw), dzis, z samego rana je poskladalam...  A zostala juz tylko polowa.... Dziewczyny, wstyd mi sie przyznac.... Wiecie, ze my kochamy slodycze.... Troche rozdaje, ale nie za duzo. Jak trzeba ( a zdarza sie czesto), robie osobno.... To, co robie do domu..... zjadamy w mig, niestety tmrc_emoticons.puzzled tmrc_emoticons.puzzled  Az wstyd....  Na szczescie, badania kontrolne robimy co roku i wyniki sa ok tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Jestesmy strasznymi lakomczuchami, az trudno uwierzyc, wiem... tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  

Vercia kochana to super, że mozecie pałaszować słodkie bez ograniczeń tmrc_emoticons.lol ja niestety muszę uwazać bo moja waga lubi skakać w niechcianą stronę tmrc_emoticons.wink i mam potem jeszcze inne problemy jak zjem za dużo słodyczy ale o tym sza...... tmrc_emoticons.wink buziaczki tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.cooking_7 Kochane Kobitki mam ten sam problem tmrc_emoticons.wink  Moja rodzina to łasuchy tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  ja piekę ale tylko próbuję tmrc_emoticons.wink muszę uważać na wagę tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.cooking_7 Vercia to chyba wyjątek, na ale ona jeszcze jest młoda. Z upływem lat coraz trudniej z utrzymaniem wagi (hormony). Ja tez tylko piekę, dziś właśnie upiekłam ciasto z jabłkami z mojej "Radości". Ono mi zawsze fajnie wychodzi.To na jutro, na podwieczorek przy kawce, z rodzinką.

Ja uwielbiam słodycze, ale tak naprawde to powinnam tylko na naie patrzeć tmrc_emoticons.wink albo tylko wachać tmrc_emoticons.wink albo ugryźc kawalatek i schować tmrc_emoticons.wink mam problemy z wagą wlasnie przez hormony chociaż mam 34 lata tmrc_emoticons.smile a problemy miałam od zawsze, juz jako nastolatka.

A dzisiaj zamierzam zrobic własnie małe słodkości - raz w tygodniu można zaszalec co nie tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink Magi , jesteś młodziutka, a już problemy z wagą. Współczuję Ci, przed Tobą całe życie walki. Ja próbowałam różnych diet, ale to wszystko krótki efekt. Trzeba po prostu zmienić styl odżywiania, a nie stosować diety odchudzające. Te wszystkie diety to wielki, wielki biznes! Z jednej strony nas trują chemią i uzależniają od tych chemicznych wspaniałości, a z drugiej kolejny biznes: diety!  Zajrzyj na stronę zielarki , Pani Korżawskiej www.stefaniakorzawska.pl Może Cie to znudzi, ale warto poczytać i posłuchać .

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love Kochana Magi rozumiem co przeżywasz (bo czytając Twoją wypowiedż  widziałam siebie i swoje problemy) Gabi ma rację nie stosuj drastycznych diet ogranicz tylko slodycze (możesz jeść jako osobny posiłek) i jedz wszystko w małych ilościach 5 posiłków dziennie  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.smileMarzenko myśl pozytywie dużo się uśmiechaj i nie martw się będzie dobrze Serdecznie pozdrawiam  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Moja córcia ma 35 lat  tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Marzenko nie rezygnuj z jedzenia chleba ma dużo błonnika,a diety go wykluczają . tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Owszem, Magi, nie zalamuj sie i idz do przodu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love . Nie wykluczaj niczego z diety.... Wszystko, ale z umiarem tmrc_emoticons.smile  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   , bo predzej czy pòzniej organizm zaprotestuje na brak czegos , i efekt yo yo, gotowy. Wszystko wraca i to z nadwyzka. Glowa do gòry tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love