Przejdź do treści

Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

tmrc_emoticons.cooking_10

Witam wszystkich mam na imię Rafał jestem z Wrocławia.

Thermomix kupiliśmy ze względu na maluszka, ale okazało się że całkiem całkiem robi się też inne potrawy tmrc_emoticons.smile

Oczywiście nigdy nie dorównam mojej żonie która jest expertem w kuchni, ale z TM 31 mam minimalne szanse hahahah w szczególności zupach a'la krem...

Witaj Rafal tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  Jak zona ma na imie , jesli moge ? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Gratuluje szczerze, przede wszystkim malenstwa, no i Termosia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party   Swietny wybòr tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.steve  Z TM, moze nie doròwnasz zonie, ale niewiele bedzie brakowac, a zreszta kto to wie tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Gotuje sie samo, jak to sie mòwi, aby przeczytac przepis, powrzucac co trzeba i nastawic, a to przeciez pestka. W ksiazce podst. oraz w innych ksiazkach, i tu na Przepisowni, znajdziesz mnòstwo wspanialych, smacznych potraw, i mysle, ze nieraz zaskoczysz zone, nieraz sprawisz Jej mila niespodzianke tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Z TM da sie wszystko zrobic, nawet te trudniejsze potrawy tmrc_emoticons.smile  Trzymam kciuki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Jak potrzeba pomocy, chetnie sluze tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Milego wieczoru calej Rodzince tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Witaj Rafale wśród naszej braci tmrc_emoticons.smile Miłych i smacznych przygód z TM

Kasia

Witaj Rafale, gratuluję i ja rodzinki tmrc_emoticons.love  i zakupu Termosia tmrc_emoticons.smile   super że do nas dołączyłeś. Wiem, że przy maleństwie nie ma zbyt wiele wolnego czasu ale miło nam będzie jak tu do nas czasami zajrzysz i coś napiszesz.  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam serdecznie i życzę radosnej przygody z Termosiem  tmrc_emoticons.smile 

Ela

Witamy wśród fanów Thermomixa tmrc_emoticons.smile

Witam Rafał i życzę sukesów w gotowaniu.Pozdrawiam tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.cooking_1 Witaj Rafale tmrc_emoticons.smile Moje gratulacje  tmrc_emoticons.bigsmile Gotując  z Termosiem napewno zrobisz żonie niespodziankę wyczarowując różne smaczne potrawy tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.cooking_7 Pozdrawiam serdecznie Całą Rodzinę tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile

Kasia, milo Cie poznac tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love  Jest zdjecie tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Sliczna i usmiechnieta tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Sorki za chwilowa zmiane tematu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Gratuluję i ja , Rafale!  Gotuj i szokuj swoją Żonkę. Myślę, że będzie szczęśliwa z Twojej i Termosia pomocy. nie zapominaj o naszym Forum!