Przejdź do treści

Forum Witam!

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam serdecznie!

Mam na imię Aneta i od marca posiadam to cudowne urządzenie tmrc_emoticons.smile Czekałam na  nie bardzo dłuuuugo.

Już od jakiegoś czasu przeglądam Wasze przepisy i dziś w końcu postanowiłam się przedstawić.

Staram się działać z książkami i Waszymi przepisami. Z różnym skutkiem... Jeszcze wiele muszę się nauczyć tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam Was serdecznie!

Witaj Anetko  tmrc_emoticons.smile  Super, że Twoje marzenie o Termosiu się spełniło i po długim oczekiwaniu możesz się nim cieszyć na codzień.  tmrc_emoticons.smile  Cieszę się, że do nas dołączyłaś i przedstawiłaś się  tmrc_emoticons.smile  A skąd jesteś? Co najchętniej przygotowujesz w TM?  tmrc_emoticons.smile  Jeśli coś Ci nie wychodzi to pytaj -pomożemy jak potrafimy  tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam serdecznie -Ela  tmrc_emoticons.smile  

tmrc_emoticons.smile Witaj Anetko tmrc_emoticons.lol Gratuluję zakupu i życzę owocnej pracy z Thermosiem tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam Grażyna tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.winkWitaj Anetko i się niczym nie zrażaj nam też czasami coś nie wychodzi tmrc_emoticons.wink Wtedy pytamy i wspólnymi siłami dochodzimy jak poprawić. tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_7

Witaj! Metodą prób i błędów można dojść do doskonałości. Nie martw się... już wkrótce też bedziesz zamieszczać tu swoje przepisy. Pozdrawiam ;o)

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie!

Oczywiście teraz jak coś mi nie wyjdzie to wiem kogo pytac tmrc_emoticons.bigsmile

A w TM robię wszystko. Teraz ze względu na pogodę królują lody, lemoniady, "shejki" itp. Ale oczywiście obiady, surówki to na porządku dziennymtmrc_emoticons.smile Gorzej z zupami... Jakoś to rozdrabnianie mi nie wychodzi tmrc_emoticons.puzzled Raz za duze kawałki raz za małe... muszę poćwiczyc. No i oczywiście likiery tmrc_emoticons.love szczególnie kukułka!

Pozdrawiam ciepło wszystkich

Witaj Anetko. Super ze jestes z nami. Fajnie ze przygotowujesz rozne dania w TM. A porazkami sie nie przejmuj czasami tak jest ze cos nie wychodzi raz czy dwa a za trzecim wyjdzie. Pozdrawiam serdecznie i zagladaj do nas jak najczesciej  tmrc_emoticons.lol Marzena tmrc_emoticons.lol

Witaj Aneto,

cieszę się bardzo, ze jesteś z nami. fajnie jest zrobić likier miętowy z cukierków  twardych miętowych.   Tylko nie próbuj całej porcji smakować, bo rozbrabnianie warzyw nie wyjdzie po takiej ilości.

A swoją drogą TM to radość gotowania, prawda ?

Witaj w gronie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Nie martw sie, wyjda i zupy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Cala sztuka tkwi w jak  najczestszym uzywaniu Thermosia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj Aneto w Naszym gronie, życze Ci przyjemnych chwil z TM.

Porażkami nie należy się przejmować tylko pytać Dziewczyn to są niesamowite ekspertki w dziedzinie kuchni - nie wie jedna to druga podpowie i napewno następnym razem wszystko będzie Ok ! 

Pozdrawiam Monika z Sosnowca  

Dziękuję wszystkim!

Oj Radośc gotowania rzeczywiście jest. Szczególnie jak smakuje tmrc_emoticons.smile

Pozdr Wszystkich i życzę wszystkim udanego długiego weekendu. Odpocznę od gotowania w ogóle ponieważ jutro wyjeżdżam!

Tobie to dobrze ! Miłego i udanego wyjazdu życzę

Monika