Przejdź do treści

Forum witam :)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam wszystkich tmrc_emoticons.smile

od wczoraj jestem posiadaczką Termomixa tmrc_emoticons.smile na przepisowni jestem od dzisiaj tak więc mam nadzieję, że będę mogła liczyć na Waszą pomoc.

Pozdrawiam Karolina

Tychy

Witaj Karolciu,ciesze się że jest ktoś blisko mnie ja z Woli ale wychowalam się w Tychach tmrc_emoticons.love może sie spotkamy kiedys razem popichcic w kuchni,Tez jestem szczesliwa posiadaczką od 2tyg.i życia bez niego nie widzę,zycze ci dużo sukcesów a tutaj naprawdę jest wiele osób służących pomocą,ja się tak wciągłam że dziennie cos robię z termosiem tmrc_emoticons.cooking_4 tmrc_emoticons.cooking_1

powodzenia

Ps.w profilu masz wpisane uzywaz TM od 2010?a na forum masz od od teraz?gdzieś zakradł się błąd??

TM używam w sumię od kilku lat. Moi rodzice mają już TM 16 lat, jak z nimi mieszkałam to często z niego korzystałam. Niedawno wyszłam za mąż i zawsze mówłam, że jak będę miała pieniążki to pierwszą rzeczą jaką kupię będzie TM. Wczoraj miałam prezentacje i kupiłam bez zastanawiania się tmrc_emoticons.smile dużo rzeczy wiem na jego temat ale wiedzę chcę pogłębiać dalej bo sądze że zakup był trafiony w 10 tmrc_emoticons.smile

hehe ja też wychowałam sie na TM mama ma go od 18 lat

Witaj, zawsze służę pomocą tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Witaj Karolciu tmrc_emoticons.love Napisz co Ciebie interesuję,jakie lubisz potrawy?? W miarę możliwości pomożemy tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_10

hmm... ja lubię wszystko, przede wsystkim różne makarony, jednak problem polega na tym, że mój mąż jest strasznie tradycyjny, wychowany w śląskiej rodzinie gdzie obiad składa się zawsze z ziemniaków, jakiegoś mięsa i ewentualnie surówki. Chciałabym aby potrawy które będę przygotowywać w TM smakowały również jemu.

Będą, ale nie przejmuj sie mój mąż też jadł zawsze dania kuchni tradycyjnej (nie wiedział co to bakłażan, rukola, itd)

A teraz je wszystko i cieszy się, że poznaje nowe smaki. Zawsze się chwali jakie to danie zrobiłam.

Witaj Karolciu wśród zakręconych Thermomaniaczek ! Próbuj ,gotuj i eksperymentuj a mężowi napewno będzie smakowć . W razie potrzeby pytaj a My spróbujemy pomóc.

Pozdrawiam Monika z Sosnowca

Witaj Karolciu będzie dobrze my lubimy pomagać tmrc_emoticons.bigsmile Hania z Łodzi

Wczoraj zobiłam pierś z kurczaka i warzywami na parze, myśałam że mąż nie zje bo nie lubi warzyw - był zachwycony i zjadł ze smakiem tmrc_emoticons.bigsmile , robiłam również soczek i masełko wyszło bomba tmrc_emoticons.smile

Moi panowie są też zachwyceni każde danie z termisia komentowane jest jednym słowem mamine

Dziś mój Pan zażyczył sobie grochówkę tmrc_emoticons.tongue w TM jeszcze nie robiłam zup więc jestem ciekawa jak wyjdzie.

wyjdzie na maxaaaaaa tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.cooking_1 nie ma czegoś takiego że nie wyjdzie tmrc_emoticons.winkja robiłam barszczyk zabielany polecam grochówkę też robiłam przepyszna wyszła i ogórkową polecam i jeszcze polecam rosołek wyszedł zajebisty tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmilenie tłusty i tylko jedna łyżeczke dałam bulionu drobiowego zrobionego w termosiu tmrc_emoticons.love kocham go i za nic nikomu nie oddam tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.cooking_1 ja dzisiaj zrobiłam pierogi  bez jajka,ciasteczka w ciescie francuskim 

Ja, też go gocham tmrc_emoticons.love jak bym mogła to nie wychodziłabym z kuchni tmrc_emoticons.smile jutro zdam relacje co owego zrobiłam tmrc_emoticons.smile

Karolino koniecznie zdaj relacje na temat grochówki

A ja tak z innej beczki jeszcze - pozwól ,że podpowiem Ci jedną z nie pisanych zasad przepisowni - Wszyscy mówimy sobie po imieniu ,bądź po nicku bez względu na wiek - oczywiście z szacunkiem do siebie. Więc ja jestem Monika a nie Pani Monika - troche mi tak głupio "Pani"

Witaj Krolinkotmrc_emoticons.smile Grochówka czesto gosi na naszym stoletmrc_emoticons.smile tylko, że u nas odmiana z soczewicy zamiast grochu tmrc_emoticons.wink ale zupka nie ma mowy  zeby nie wyszłatmrc_emoticons.smile polecam zupy z TM sa pyszne tmrc_emoticons.smile

Witam dziewczyny, mogę się pochwalić, że grochówka wyszła przepyszna tmrc_emoticons.smile robiłam również bułeczki.

Bułeczki jak były jeszcze ciepłe posmarowałam masełkiem z TM - rozpływały się w ustach tmrc_emoticons.cooking_7

tmrc_emoticons.lolWidzisz tak jak my już jesteś jego.A ta miłość będzie mocniejsza z dnia na dzień.  

Jeszcze jedno mamy tu forum pogaduszki na ,którym piszemy o wszystkim i o niczymI wątek krok po kroku  naszej Monisi na który warto zajrzeć

Witaj Karolinko tmrc_emoticons.lol super że do nas dołączyłaś i jesteś szczęśliwa tmrc_emoticons.smile ja używam TM już 13 roczek i nie wyobrażam sobie bez niego życia tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile gotuj kochana i ciesz się smakami tmrc_emoticons.smile pozdrawiam Marzena z Bydgoszczy tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Witaj Karolinko tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Nim zdazylam sie z Toba przywitac, to juz rozwialas watpliwosci tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Widzisz, jak to pieknie poszlo z mezem tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Zazwyczaj tak wlasnie sie dzieje, TM czyni cuda i potrafi zadowolic wszystkich tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Sluze pomoca w razie potrzeby i pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile