Przejdź do treści

Forum Witam :)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam wszystkie miłośniczki Tm, posiadam Termosia od roku tmrc_emoticons.cooking_7 od czasu do czasu zaglądałam tutaj na  przepisownie ale bez logowania tmrc_emoticons.smile  pozdrawiam Marysia

tmrc_emoticons.love Witaj Marysiu tmrc_emoticons.love Dobrze ,że zalogowałaś się i dołączyłaś do nas, pozytywnie zakręconych Termomiłośniczek tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Witaj Marysiu wśród Nas ! Zaglądaj i chwal się swoimi przepisami, bo pewnie masz już jakieś swoje sukcesy w tej dziedzinie ! Tutaj nie musisz być anonimowa , możesz się ujawnić

Pozdrawiam Monika    

Witaj Marysiu tmrc_emoticons.smile

Witaj Marysiu i ciesze się że dołączyłaś do naszego grona tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.bigsmile Witaj Marysiu w naszym gronie tmrc_emoticons.lol Hania z Łodzi

Witaj w gronie Marysiu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Jestes szefem kuchni, widze tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Swietnie tmrc_emoticons.bigsmile   Przyda sie prawdziwy ekspert tmrc_emoticons.bigsmile   Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj Marysiu tmrc_emoticons.love

Witamy w naszym gronie tmrc_emoticons.smile

Dziękuje za serdeczne powitanie tmrc_emoticons.love   rzadko będę tu pisać bo niestety korzystam z tableta i bardzo ciężko mi tam pisać tmrc_emoticons.aw  ale jak koleżanka będzie mi udostępniać swój komputer np tak jak dzisiaj tmrc_emoticons.love to zawsze coś tam napisze .

Czekamy na przepisy  tmrc_emoticons.bigsmile