Przejdź do treści

Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam Wszystkich  tmrc_emoticons.smile

i w końcu stało się -  4 dni temu stałam się szczęśliwą posiadaczką Termomixa i całkowicie mnie pochłonął.

Z tym większą przyjemnością dołączam do Waszego grona, licząc na wsparcie w początkowym okresie oraz na towarzystwo ludzi pozytywnie zakręconych. 

pozdrawiam serdecznie

Maria

Witaj Mario tmrc_emoticons.love Cieszę się, że dołączyłaś do Pozytywnie Zakręconych tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love Napisz co najlepiej lubisz gotować w Termosiu ??

Pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Witaj Mario wśród Thermomaniaków ! Fajnie ,że do Nas dołączyłaś ! Życzę Ci miłej zabawy podczas kucharzenia z TM

Pozdrawiam serdecznie, Monika

Witaj w naszym cudownym gronie tmrc_emoticons.smile w razie problemów pisz tmrc_emoticons.smile

I ja również witam w naszym gronie  tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam Monika z miasta Grażyny  tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.smile Pozwól Mario Cię przywitać w naszym gronie tmrc_emoticons.cooking_7 W razie "cóś"  tmrc_emoticons.wink  możesz liczyć na naszą pomoc Hania z Łodzi

Witaj Marysiu w gronie naszych zakręconych dziewczyn  tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj w naszym gronie tmrc_emoticons.smile  Wszyscy tu troche zakreceni, ale sluza porada i pomoca zawsze tmrc_emoticons.bigsmile

chciałam się przywitać

jestem Dagmara, posiadaczką Thermomixa jestem od lipca 2013 roku jednak pierwsze zetknięcie z Thermonixem miałam 14 lat temu tmrc_emoticons.smile, moja mama jest posiadaczka wcześniejszej wersji tmrc_emoticons.smile

pozdrawiam wszystkich

Witaj Dagmaro tmrc_emoticons.smile

Fajnie, że TM nie jest CI obcy. Czekam na przepisy tmrc_emoticons.smile i twoje doświadczenia z TM.

Witaj Dagmaro, witaj Mario tmrc_emoticons.smile Witam się i ja, i bardzo się cieszę że jest nas coraz więcej tmrc_emoticons.smile Dzielcie się wrażeniami i swoimi przepisami, wstawiajcie opinie do przepisów, które wykorzystujecie... I zaglądajcie tu często, bo tu jest naprawdę miło i wesoło tmrc_emoticons.smile 

Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza