Przejdź do treści

Forum WITAM!

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Jestem szczęśliwą posiadaczką Thermomixa od 3 dni. Mam za sobą pierwsze próby i sporo zapału. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Witaj ikewo w naszym gronie tmrc_emoticons.cooking_7 I działaj kochana działaj bo TM-maniacy tak mają tmrc_emoticons.bigsmile

Witam,

Wczoraj zakupiłam nowiutki Thermomix. Oswajam się z nim,  a mąż stał się zazdrosny  tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam wszystkich.

Mojemu już przeszło ale często słyszałam pan Cię woła .jak dźwiękiem sygnalizował koniec pracy .TM uzależnia na całe życie tmrc_emoticons.lol

Ikewa, Marani, witajcie na Przepisowni,

cieszymy się, że dołączyłyście do grona szczęśliwych posiadaczy Thermomixa tmrc_emoticons.smile

Nasi drodzy Użytkownicy Thermomixa są mile widziani również w naszych obszarach społecznościowych. Zapraszamy Was do odwiedzenia naszego oficjalnego profilu Thermomix Polska na Facebooku, na którym komunikujemy nowości, wskazówki i ciekawostki ze świata Thermomix ®.

Na Przepisowni znajdziecie zarówno ogromną inspirację do przygotowywania potraw, jak i wiele ciekawych przepisów oraz fachowe porady. Gdybyście potrzebowały pomocnej dłoni, wystarczy wysłać wiadomość bezpośrednio do Mixi lub użytkownika Przepisy Thermomix®, bądź zapytać forumowiczów o radę tworząc wątek w interesującym Was obszarze forum.

Zachęcamy Was także do odkrywania i przygotowywania przepisów zarówno z książki podstawowej dołączonej do urządzenia Thermomix ®, jak i tych zawartych na platformie z przepisami Mój Thermomix w postaci kolekcji. Tematyczny zbiór przepisów znajduje się także bezpośrednio na Przepisowni, a gdybyście były zainteresowane skorzysniem z dodatkowego źródła – zapraszamy do subskrypcji newslettera: tutaj, każdego miesiąca uzupełnicie swoją bazę o nowe przepisy.

Zasubskrybujcie także nasz oficjalny kanał Thermomix Polska na YouTube.

Pozdrawiamy,