Przejdź do treści

Forum Witam wszystkich serdecznie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam wszystkich Thermomiksujących tmrc_emoticons.smile

Mam na imię Agata, pochodzę z Warszawy i jestem od niedawna szczęśliwą posiadaczka Thermomixa tmrc_emoticons.smile Nie był tani, ale myslę, że to sie szybko zwraca tmrc_emoticons.wink

Odkąd mam dzieci  (4 i prawie 3 -letnie) stawiam na ZDROWĄ kuchnię i Th. mi w tym bardzo pomagatmrc_emoticons.smile Zdrowa to wg mnie jak najmniej produktów przetworzonych, cukru, białej mąki, mleka krowiego  i mięsa. W zamian: dużo warzyw i owoców, kasze, naturalne słody (z daktyli, soku brzozy, stewii itp), mąka orkiszowa, różne mąki bezglutenowe, które łatwo przerobić w Th z kasz ( np: gryczanej, jaglanej, ryżu), strączki ( ciecierzyca, soczewice, fasole).Zawodowo jestem psychologiem. Specjalizuję się w terapii uzależnień i przemocy domowej.

Pozdrawiam wszystkich

Witaj Agato

Dzień dobry tmrc_emoticons.smile

Ja mam thermomix od marca i w zakupie widzę tylko jeden feler - za późno o 15 lat!  .Żałuję, że nie miałam go już wtedy, gdy moje dzieci miały po kilka lat!  Pozdrawiam.

Witam serdecznietmrc_emoticons.smile

Witam moją imienniczkę tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile Witaj Agatko tmrc_emoticons.smile  napewno bedziesz zadowolona z zakupu TM i nigdy nie powiesz że żałujesz. Ja mam TM już 14 roczek i nie zamieniłabym go za żadne skarby świata tmrc_emoticons.lol  Pozdrawiam i zyczę miłego i smacznego kucharzenia tmrc_emoticons.smile

Marzena z Bydgoszczy tmrc_emoticons.lol

Witaj Agato tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Witaj Agatko tmrc_emoticons.love Pozdrawiam serdecznie Grażyna tmrc_emoticons.love

Witaj Agato!

Mogłabym sie podpisać pod Twoim postemtmrc_emoticons.smile

Życzę miłego gotowania!

Pozdrawiam

Hania z Bydgoszczy

dziekuje za tak miłe powitanietmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.smile pozdrawiam wszystkich

Ja też dołączam się do przywitania-Małgosia tmrc_emoticons.smile

Witaj Agato ! Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego kucharzenia z TM !

Monika z Zagłębia

Witajcie: Agato i Haniu  tmrc_emoticons.smile  Super, że z nami jesteście  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza  tmrc_emoticons.smile  

Witam nowe zwolenniczki Tm.Hania z Łodzi

Czesc, ja rowniez jestem za zdrowoa kuchnia i ciesze sie, ze TM mi w tym pomoze.

Pozdrawiam

Aga

Witaj Aga, cieszę się, że jest nas więcej chcących zdrowo gotować i możemy inspirować się przepisamitmrc_emoticons.wink

Polecam uwadze mój przepis na czekoladowy krem z awokadotmrc_emoticons.wink

Brzmi zachcecajaco tmrc_emoticons.smile