Przejdź do treści

Forum Witam serdecznie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam

Mam na imię Marta, lecz mówcie mi latosia tmrc_emoticons.wink Jestem mężatką i mam 2 synów. TM zakupiłam niedawno więc jestem początkująca  tmrc_emoticons.bigsmile czuję, że tutaj szybko stanę się zaawansowana  tmrc_emoticons.lol Bardzo liczę na pomoc z Waszej strony.                Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam

witaj wsród zakręconych pozytywnie,wszytskie zakochane w TM tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witam  tmrc_emoticons.love

Witaj Latosiu Nawet nie zauważysz jak zostaniesz "mistrzem"

Napisz co już gotowałaś i czym zachwyciłaś rodzinę.

My równiez witamy tmrc_emoticons.lol

Jak miło, że jesteś z nami. Służę pomocą. POZDRAWIAM.Cię serdecznie

Witaj Latosiu wśród Thermomaniaczek !Życzę udanego kucharzenia z TM.

Pozdrawiam Monika

Witam serdecznie,

super, że do nas dołączyłaś tmrc_emoticons.smile ja również jestem początkująca. Przepisownia to super miejsce dla fanek TM, dziewczyny zawsze służą miłą radą tmrc_emoticons.smile

Karolina

Witajcie jeszcze nic z własnego pomysłu nie robiłam, cały czas korzystam z książki, którą otrzymałam przy zakupie TM. Pożyczyłam też od koleżanki książkę o lekkiej kuchni. Studiuję już przepisy na przepisowni, ja i mąż zjemy wszystko, tylko gorzej z synami, jeden tego nie lubi, drugi jeszcze czegoś innego i doprowadzają mnie do szału.

Witaj Latosiu, cieszę się że do nas dołączyłaś i założyłaś swój wątek powitalny  tmrc_emoticons.smile  Napisz w jakim wieku masz synów. U mnie sposobem na "nielubienie" czegoś przez dzieci było włączenie ich w przygotowanie. Zostawiałam TM, otwierałam książkę na danym przepisie i zostawiałam syna w kuchni a sama mówiłam że muszę wyjść na godzinę z domu. Jak wracałam to mój syn dumnie zachwalał to co zrobił i oczywiście sam to zjadał  tmrc_emoticons.love  Później zaczęli sami eksperymentować, dodawać nowe przyprawy, zioła... Warto czasem zostawić kuchnię dzieciom i wyjść, żeby ich nie pouczać i  nie stresować  tmrc_emoticons.lol  A wiadomo, że jak będą robić wg przepisu z książki to im wyjdzie i będzie smakowało  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam, Ela z Mazowsza 

Witaj, mają 11 i 9 lat. Już próbowałam takiego sposobu, lecz z tą różnicą, ze nie zostawiłam ich samych. Niestety przy moich czortach to jeszcze nie możliwe. Wysadziliby TM w powietrze.

Witaj Latosiu, na pewno znajdziesz tu pomysły i wsparcie przy tworzeniu potraw dla całej rodziny tmrc_emoticons.smile

Witaj, witaj. Znajdziesz tu wiele przepisów tmrc_emoticons.smile inspiracji, a każdy służy pomocą

Witam serdecznie. tmrc_emoticons.smile Jestem szczęśliwą posiadaczką TM od ponad 2 tyg, Powiem krótko - zakochałam się w tym sprzęcie tmrc_emoticons.wink Nigdy nie byłam dobra w kuchni, ale gotowanie z thermomixem daje tyle radości, że aż chce się gotować, piec itp.

Myślę nawet o zarażaniu innych swoją fascynacją i dołączeniu do przedstawicieli firmy Vorwerk. Czy któraś z Was działa? Pozdrawiam Was serdecznie. tmrc_emoticons.cooking_4

Witaj w naszym gronie ,ja też jestem tu od niedawna..Wiele sie tu można nauczyć , Wszyscy są serdeczni i służą  pomocą. Jest bardzo dużo ciekawych przepisów i wciąż się coś nowego pojawia  . Pozdrawiam i życzę ciekawej wędrówki po przepisach tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_4 Krystyna

tmrc_emoticons.love Witaj Latosiu  tmrc_emoticons.love   Masz super Rodzinkę, tylko patrzeć jak chłopcy "zabiorą" się za przepisy  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Znam to z wlasnego doświadczenia (wnusie)  tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.cooking_9

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

malamagg - pytasz o to czy ktoś działa ja ko przedstawiciel? Tak się składa, że ja już 10 lat jestem zakochana w thermomixie i w pracy przedstawiciela Vorwerk. WARTO! Polecam. W razie pytań służę pomocą. POZDRAWIAM..

Dzięki za Wasze wsparcie  tmrc_emoticons.love i muszę powiedzieć, że studjuję przepisy, nie które już są nawet w moich ulubionych  tmrc_emoticons.lol pozostało tylko działać  tmrc_emoticons.cooking_4 co do synów to mam nadzieję, że szybko się wezmą za gotowanie i będą mamusi robić obiadki  tmrc_emoticons.cooking_1

tmrc_emoticons.lolWitaj Magdaleno w naszym gronie

Witam wszystkie nowe milosniczki TM tmrc_emoticons.lol super ze tu jestescie, gotujecie i sprawia Wam to przyjemnosc. Tutaj znajdziecie mnostwo inspiracji i przepisow na pyszne dania tmrc_emoticons.smile pozdrawiam Marzena z Bydgoszczy tmrc_emoticons.smile

dziękuję za miłe powitanie. Właśnie się zastanawiam nad szybkim obiadkiem na jutro tmrc_emoticons.wink gotowanie z TM to przyjemność. Pozdrawiam Was tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.wink

Witajcie w gronie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Chlopcy naucza sie w mig tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Witajcie w gronie zakochanych w TM  tmrc_emoticons.party

witaj Latosiu tmrc_emoticons.love   pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.love