Przejdź do treści

Forum Witajcie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

tmrc_emoticons.smile Witam wszystkich jestem Agnieszka i parę dni temu zaczęłam przygodę z Termomix. Jestem zachwycona tym cudownym urządzeniem, codziennie go używamy z mężem i córeczką, robimy soki, pyzy, pasztet, zupy, warzywa i mięso. Ogromnie się cieszę, że go mam. Pozdrawiam

Witaj Agnieszko tmrc_emoticons.smile Miłość do TM jest nieuleczalna i na wieki tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.cooking_7

Witaj Agnieszko w naszym gronie tak to prawda co mówi Grażynka tmrc_emoticons.cooking_1 ja za dzień stracony uważam taki w którym TM nie użyję tmrc_emoticons.lol

Dokładnie mam takie zdanie jak poprzedniczki - dzień bez TM to dzień stracony tmrc_emoticons.wink Nie da się nie kochać tego urządzenia tmrc_emoticons.love

Miłego gotowania z TM tmrc_emoticons.smile

Zgadzam się z wami. Macie może wypróbowany przepis na dobre pierniczki

Aga mówisz i masz, podaję link na pyszne pierniczki tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam tmrc_emoticons.party

http://www.przepisownia.pl/przepisy/pierniczki-na-choink%C4%99/438420

Dziekuje bardzo

Witaj tmrc_emoticons.smile

Miło się czyta takie informacje tmrc_emoticons.lol

Życzę dalszego zadowolenia z urządzenia i zapraszam do korzystania z przepisów zamieszczonych na Przepisowni tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam !

Witaj Agnieszko wśród zakręconych (pozytywnie) tmrc_emoticons.bigsmile

Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie tmrc_emoticons.smile . Muszę się pochwalić, że ostatnio zrobiłam na TM paszteciki z pieczarkami do barszczu ( robie już je od dziesięciu lat, ale I raz na TM) no i wyszły super - dałam przepis na przepisowni. Polecam je zrobić tmrc_emoticons.smile

Witaj Agnieszko!

Widzę, że TM juz wciągnął Cię pozytywnie tmrc_emoticons.smile

Miłego gotowania!!!

tmrc_emoticons.smile oj tak Agato wciągnął mnie TM

Agnieszko witaj wśród zakręconych Thermomaniaków !

Widzę,że się już rozkręciłaś

Życzę Ci dalszych sukcesów i dużo autorskich przepisów na które czekamy

Pozdrawiam Monika