Przejdź do treści

Forum Walentynki ;o)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Jutro Walentynki tmrc_emoticons.bigsmile  Macie jakieś pomysły na np. romantyczną kolację walentynkową? tmrc_emoticons.love

Tak Aniu tmrc_emoticons.lol jutro walentynki tmrc_emoticons.lol mój mężulek w tym roku zaprasza mnie na obiadek do restauracji a potem wieczorem winko przy swiecach tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love w tym dniu odpoczywamy od kuchni itd pełen relax tmrc_emoticons.lol

Życzę zatem wszystkim udanych walentynek tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Marzenko, zyczę cudownej kolacji we dwoje i zapomnij w tym dniu o pichceniu w TM.Tylko nastrój, świece, muzyka i.............

A ja nie obchodzę Walentynek...  tmrc_emoticons.smile A na kolację podam dziś rodzince pierogi pieczone w piekarniku z czerwonym barszczykiem  tmrc_emoticons.lol  

Aby było romantycznie wystarczy czasem tak niewiele... ;o) nawet bez walentynkowego święta ;o)

Życzę Wam dziewczynki udanych Walentynek tmrc_emoticons.bigsmile

Walentynki były udane tmrc_emoticons.lol bylismy na naleśnikach tmrc_emoticons.lol potem zrobilismy sobie spacer wracając do domku pieszo tmrc_emoticons.lol no i wieczór.... tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink do następnych walentynek tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Ja bylam chora, jak zwykle. Wròcilam pòzno z pracy, ale czekal na mnie maz z prezencikiem tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Kolacja spokojna, bo nie mialam ani glowy, ani ochoty na gotowanie, còrka poszla sobie na kolacje z "narzeczonym".... I tak to zlecialo, spokojnie tmrc_emoticons.smile  Zreszta, ja powtarzam zawsze, ze Walentynki sa codziennie, jak sie kogos kocha tmrc_emoticons.bigsmile   !4-sty luty, to tylko symboliczna data tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Nie gra roli czy sie obchodzi w tym dniu tmrc_emoticons.smile  Lepiej sie kochac i szanowac caly rok, niz ( jak niektòrzy ) udawac w 1 dniu zakochanego i urzadzac wielka uroczystosc. Potrzeba naprawde niewiele, jak mòwicie, by wyczarowac mily wieczòr tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  I milo go spedzic tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Zycze wszystkim calorocznych Walentynek, choc spòznionych tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Ps. Magi..... hmmmm..... Walentynki ok, spacerek tez..... ale wieczòr tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Co mialas na mysli ??? tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  Lampke wina ??? tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Zartuje oczywiscie , ale zycze codziennie tej lampki wina tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Tak trzymac tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile

Hihihi Verciu tmrc_emoticons.lol lampka winka była i .... cicho sza tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   tak jak mówisz - celebrujmy kazdy dzień, kochajmy się w każdej minucie, okazujmy sobie miłość w każdej sekundzie naszego życia tmrc_emoticons.love i nigdy nie pozwólmy wygasnąć światełku tmrc_emoticons.lol pozdrawiam wszystkich zakochanych przez cały roczek tmrc_emoticons.love

święta słowa magi tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.lovea ja pozdrawiam Wszystkich Zakochanych na dobre i na złe, czyli na Całe Życie  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Kochane moje my z mężem w tym roku będziemy obchodzić 40 lat pożycia w małżeństwie  tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Muszę się Wam przyznać że z każdym przeżytym rokiem nasze światełko świeci jaśniej, jaśniej ,coraz jaśniej  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile i Wam Kochane Dziewczęta z Całego Serca tego życzę.Bardzo serdecznie Was pozdrawiam  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Wow... Grażynko... to ładna cyferka ;o) gratuluję! tmrc_emoticons.bigsmile   Mnie jeszcze daleko do takich osiągnięć - dopiero trochę  przekroczyłam 10 ;o)

40 lat to naprawde kawal czasu :O :O :O Mnie jeszcze tez sporo brakuje tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Kiedy bedziemy swietowac , Grazynko ? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   40 lat to prawdziwe wyzwanie..... Trzeba umiec kochac, szanowac, czasem ustepowac, poprztykac sie i pogodzic, zeby przezyc zycie z jedna osoba u boku, szczesliwie tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile To sztuka tmrc_emoticons.smile  Malzenstwo, tak jak roslinki, trzeba pielegnowac, stale tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Zgadza się wszystko. W małżeństwie  ważne są nie tylko uczucia. Tak samo ważny jest szacunek do partnera, wyrozumiałość połączona z tolerancją. Bez tego, żadne małżeństwo nie przetrwa  ze sobą wielu lat. 

Dla mnie małżeństwo jest świętością i nie wyobrażam sobie innej "instytucji" gwarantującej  stabilność  i ciepło rodzinne. Wiem , to nie jest już w modzie, ale pod tym względem jestem właśnie staromodna.

tmrc_emoticons.love Kochane dziekuję za życzenia tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Świętować będziemy we wrześniu tmrc_emoticons.bigsmile   Gabrysiu nie jesteśmy staromodne tmrc_emoticons.wink  ale Szczęśliwe tmrc_emoticons.love   Serdecznie pozdrawiam tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Grażynko, w takim razie we wrześniu będziemy świętować razem, tylko my w tym roku nie tak okrągłą rocznicę tmrc_emoticons.smile   Tylko 29 lat  tmrc_emoticons.love    tmrc_emoticons.love   

gabi49 wrote:

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Zgadza się wszystko. W małżeństwie  ważne są nie tylko uczucia. Tak samo ważny jest szacunek do partnera, wyrozumiałość połączona z tolerancją. Bez tego, żadne małżeństwo nie przetrwa  ze sobą wielu lat. 

Dla mnie małżeństwo jest świętością i nie wyobrażam sobie innej "instytucji" gwarantującej  stabilność  i ciepło rodzinne. Wiem , to nie jest już w modzie, ale pod tym względem jestem właśnie staromodna.

Gabrysiu podpisuję się obiema rękami!!!  tmrc_emoticons.smile   Małżeństwo, rodzina nie powinny ulegać modzie.

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Elu popieram są inne wartości ,które nie powinny ulegać modzie  tmrc_emoticons.love Pozdrawiam  tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love