Przejdź do treści

Forum Varoma i kobieta w ciąży

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam, od niedawna jestem posiadaczką TM5. Jest moim wybawieniem, bo naprawdę ile bym się nie nastarała to zawsze albo mega nabałaganiłam przy robieniu dania, albo danie mi nie wyszło.

jestem mamą 2 latka i lokatora w brzuchu tmrc_emoticons.smile Zależy mi na przepisach zdrowych, ale tzw "jednogarnkowych" bym nie musiała wykorzystywać dodatkowych garnków patelnii itp. Jeszcze piekarnik może być tmrc_emoticons.wink 

Bardzo chętnie poznałabym także przepisy na Varomie , bo w tej jednej książce którą dostałam przy zakupie jest bardzo mało takich dań.

Pomożecie matce w dwukapku ?

Bisiu, przejrzyj dobrze tę książkę i przepisy. Najpierw przetestuj te, które tam masz i potem już sama będziesz umiała komponować z varomą tmrc_emoticons.wink . Dla pełni szczęścia pozyskaj (kup  w internetowym sklepie  lub zorganizuj prezentację zakończoną sprzedażą) książkę "Pełną parą" , w której jest 75 przepisów na potrawy z wykorzystaniem varomy. tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.cooking_4

Zachęcam do przejrzenia książki Kulinarne ABC, na stronach 36 - 37 są informacje o gotowaniu na parze, które umożliwiają gotowanie własnych przepisów, czy też przygotowywanie warzyw, mięsa itp.