Przejdź do treści

Forum Urodziny przepisowni

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Kochana jubilatkoz okazji 4 urodzin Wszystkiego smacznego i oby było nas coraz więcej

Z okazji urodzin życzę dużo radości i weny twórczej dla Nowych Użytkowników TM tmrc_emoticons.love

PIĘKNIE tmrc_emoticons.smile

Dołączam się do urodzinowych życzeń.  Wszystkiego najlepszego!!! tmrc_emoticons.love

Nasza przepisownia ma już 5 lat .Zostań z nami na jeszcze długo ,długo i długo

Dołączam  z najlepszymi życzeniami 

Kurcze Admini nie kochają przepisowni oj nie .Na FB zrobili konkurs na życzenia a u nas głucho.Skąd Ci którzy nie mają konta na FB mają o tym wiedzieć ? Nie żebym się czepiała ale przepływ informacji jakoś coraz bardziej szwankuje .

Też tak odbieram. Jakoś na przepisowni mniej Firmie chyba zależy.To tak się zaczęło od kiedy wszedł do sprzedaży nowy model TM5.  Ja nie lubię FB i zaglądam tam czasami, wolę przepisownię. Tu czuje się lepiej i przyjeźniej. Mixi jakoś też mniej tu działa. Szkoda. tmrc_emoticons.aw

Macie 100% racji. Ja na FB byłam ze dwa razy. I jak widzę aktywność firmy tam, to przestałam wogóle pisać tutaj, chociaż zaglądam po kilka razy dziennie.  

Wychodzi na to że  tylko nam zależy, ale ja na przekór będę tu tkwić i pisać i wytykać błędy aż się poprawi albo mnie wyrzucą