Przejdź do treści

Forum Thermomiś zmienił oblicze mojhej kuchni :-)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Zanim kupilam TM zastanawiała się, czytałam opinie, rozmawiała z rodzinka używającą. Dość sceptycznie podchodziłam do entuzjastycznych wypowiedzi jak to niby zmienia życie...

Teraz jestem w nim bezgranicznie zakochana

Moja żona nie umie już gotowac inaczej.

Witaj Kasiu tmrc_emoticons.love To jest miłość nieuleczalna tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Fa\zgord, nie tylko Twoja żona. Ja też i jeszcze pewnie wiele innych, nie tylko żon. tmrc_emoticons.bigsmile

Moja milosc do TM tez trwa, i nie ustannie jestem pod jego wrazeniem. Aczkolwiek zmodyfikowalam niektore przepisy z ksiazki Radosc gotowania - teraz sa smaczniejsze tmrc_emoticons.smile

Lwica wrote:

Moja milosc do TM tez trwa, i nie ustannie jestem pod jego wrazeniem. Aczkolwiek zmodyfikowalam niektore przepisy z ksiazki Radosc gotowania - teraz sa smaczniejsze tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.wink   Bo na tym Lwico polega nasza przygoda ,coś wiesz, coś sprawdzasz ale miłość zostaje    tmrc_emoticons.love   . Dziel się swoim doświadczeniem i przepisami . tmrc_emoticons.cooking_7

Idealna sprawa z tym TM. To cudeńko zrewolucjonizować moja dotychczasową kuchnię. Już nie zastanawiam się pół dnia co tu upichcic na obiad. 

Zastanawiałam się czy kupić? Opłaciło się!

czarnulka342 wrote:

Zastanawiałam się czy kupić? Opłaciło się!

tmrc_emoticons.smile

oj, tak tmrc_emoticons.smile Idealna sprawa... Cieszę się, że coraz więcej osó wypowiada się w tym temacie tmrc_emoticons.smile 

Ja posiadam TM od 14 lat i nie wyobrażam sobie bez niego codziennych zajęć w kuchni tmrc_emoticons.smile

JJoannaG wrote:

Ja posiadam TM od 14 lat i nie wyobrażam sobie bez niego codziennych zajęć w kuchni tmrc_emoticons.smile

Witam, po tylu latach użytkowania masz zapewne masę własnych przepisów tmrc_emoticons.smile Zachęcam do publikowania. Pozdrawiam, Ela z Mazowsza