Forum szukanie znajomych, jak to robić?
to dobrze się składa, bo myslałam, że weźmiecie mnie za jakąś ważniaczkę zadzierająca nochala :D
I ja to samo, ale to nic, mimo napisu, " paniowac" nie zamierzam Mysle, ze to po prostu wychodzi automatycznie, dobre wychowanie i szanucek musi byc Nieladnie komus tak od razu "walnac na Ty ". Jesli Mixi da rade cos z tym zrobic, to fajnie. Jesli nie, to bedziemy "paniami- kolezankami" :D :D :D
Rude ja mam ten sam problem ,kilka razy próbowałam i nie mogę zlikwidować "Pani" Pozdrawiam serdecznie. :D
dzięki
Ja postaram się pomóc
Dziewczyny jesteście niesamowite teraz nie jestem sama tylko mam grono fajnych znajomych
powiedzcie mi jeszcze tylko jak mam zmienić moje dane, bo w żaden sposób nie mogę usunąć tej cholernie "Pani" z mojego profilu
:D :party:Rude witam serdecznie i pozdrawiam
Ja również zapraszam :D
dziękuję, bardzo się cieszę
Zaproszenie wyslane :bigsmile: Do uslug
super, dziękuję :)
Serdecznie zapraszam do grona moich znajomych
Niestety jak na razie wyszukiwanie pozostaje tylko po nicku.
Ja również mam problem ze znalezieniem znajomych. :( Wielu znam z imienia i nazwiska i jak wpisuję te dane to mi wychodzi, że takich osób nie ma. Chciałam kogoś dodać, bo nie mam żadnych znajomych ale nie mogę sobie z tym poradzić...
A kiedy będzie ta nowa wersja przepisowni?
Ona jest chyba od początku grudnia 2011 roku
Nowa Przepisownia
A kiedy będzie ta nowa wersja przepisowni?
witam,
wraz z nową wersją Przepisowni pojawią się usprawnienia, które mamy nadzieję ułatwią poszukiwanie znajomych.
Karolina ma rację!
Zgadzam się z Karoliną!
Teraz szukanie znajomych jest prawie niemożliwe i przez to zniechęcające.
Dziękujemy za istotną podpowiedź. Postaramy się usprawnić działanie opcji Wyszukiwanie użytkowników. Pozdrawiam
Witam! Aby znaleść znaleść znajomych trzeba znać ich nick:/ Powinno się wpisywać imię lub nazwisko, bo tak to ze znalezieniem jest marnie:/