Przejdź do treści

Forum szukanie znajomych, jak to robić?

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam! Aby znaleść znaleść znajomych trzeba znać ich nick:/ Powinno się wpisywać imię lub nazwisko, bo tak to ze znalezieniem jest marnie:/

Dziękujemy za istotną podpowiedź. Postaramy się usprawnić działanie opcji Wyszukiwanie użytkowników. Pozdrawiam

Zgadzam się z Karoliną!

Teraz szukanie znajomych jest prawie niemożliwe i przez to zniechęcające.

Karolina ma rację!

witam,

wraz z nową wersją Przepisowni pojawią się usprawnienia, które mamy nadzieję ułatwią poszukiwanie znajomych.

A kiedy będzie ta nowa wersja przepisowni?

ElaK wrote:

A kiedy będzie ta nowa wersja przepisowni?

Ona jest chyba od początku grudnia 2011 roku

Nowa Przepisownia

tmrc_emoticons.cooking_10

Ja również mam problem ze znalezieniem znajomych. tmrc_emoticons.aw  Wielu znam z imienia i nazwiska i jak wpisuję te dane to mi wychodzi, że takich osób nie ma. Chciałam kogoś dodać, bo nie mam żadnych znajomych ale nie mogę sobie z tym poradzić...

Niestety jak na razie wyszukiwanie pozostaje tylko po nicku. 

Serdecznie zapraszam do grona moich znajomych tmrc_emoticons.smile

super, dziękuję tmrc_emoticons.smile 

Zaproszenie wyslane tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Do uslug tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

dziękuję, bardzo się cieszę tmrc_emoticons.bigsmile

Ja również zapraszam tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.partyRude witam serdecznie i pozdrawiam  tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love

Dziewczyny jesteście niesamowite tmrc_emoticons.smile teraz nie jestem sama tylko mam grono fajnych znajomych tmrc_emoticons.bigsmile  

powiedzcie mi jeszcze tylko jak mam zmienić moje dane, bo w żaden sposób nie mogę usunąć tej cholernie "Pani" z mojego profilu tmrc_emoticons.bigsmile

Ja postaram się pomóc tmrc_emoticons.smile

dzięki tmrc_emoticons.smile

Rude ja mam ten sam problem ,kilka razy próbowałam i nie mogę zlikwidować "Pani" tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy Pozdrawiam serdecznie. tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love

I ja to samo, ale to nic, mimo napisu, " paniowac" nie zamierzam tmrc_emoticons.wink Mysle, ze to po prostu wychodzi automatycznie, dobre wychowanie i szanucek musi byc tmrc_emoticons.bigsmile Nieladnie komus tak od razu "walnac na Ty ". Jesli Mixi da rade cos z tym zrobic, to fajnie. Jesli nie, to bedziemy  "paniami- kolezankami" tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

to dobrze się składa, bo myslałam, że weźmiecie mnie za jakąś ważniaczkę zadzierająca nochala tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love