Witam! Aby znaleść znaleść znajomych trzeba znać ich nick:/ Powinno się wpisywać imię lub nazwisko, bo tak to ze znalezieniem jest marnie:/
Forum szukanie znajomych, jak to robić?
Dziękujemy za istotną podpowiedź. Postaramy się usprawnić działanie opcji Wyszukiwanie użytkowników. Pozdrawiam
Zgadzam się z Karoliną!
Teraz szukanie znajomych jest prawie niemożliwe i przez to zniechęcające.
Karolina ma rację!
witam,
wraz z nową wersją Przepisowni pojawią się usprawnienia, które mamy nadzieję ułatwią poszukiwanie znajomych.
A kiedy będzie ta nowa wersja przepisowni?
A kiedy będzie ta nowa wersja przepisowni?
Ona jest chyba od początku grudnia 2011 roku
Nowa Przepisownia
Ja również mam problem ze znalezieniem znajomych. Wielu znam z imienia i nazwiska i jak wpisuję te dane to mi wychodzi, że takich osób nie ma. Chciałam kogoś dodać, bo nie mam żadnych znajomych ale nie mogę sobie z tym poradzić...
Niestety jak na razie wyszukiwanie pozostaje tylko po nicku.
Serdecznie zapraszam do grona moich znajomych
super, dziękuję
Zaproszenie wyslane
Do uslug
dziękuję, bardzo się cieszę
Ja również zapraszam
Rude witam serdecznie i pozdrawiam
Dziewczyny jesteście niesamowite teraz nie jestem sama tylko mam grono fajnych znajomych
powiedzcie mi jeszcze tylko jak mam zmienić moje dane, bo w żaden sposób nie mogę usunąć tej cholernie "Pani" z mojego profilu
Ja postaram się pomóc
dzięki
Rude ja mam ten sam problem ,kilka razy próbowałam i nie mogę zlikwidować "Pani"
Pozdrawiam serdecznie.
I ja to samo, ale to nic, mimo napisu, " paniowac" nie zamierzam Mysle, ze to po prostu wychodzi automatycznie, dobre wychowanie i szanucek musi byc
Nieladnie komus tak od razu "walnac na Ty ". Jesli Mixi da rade cos z tym zrobic, to fajnie. Jesli nie, to bedziemy "paniami- kolezankami"
to dobrze się składa, bo myslałam, że weźmiecie mnie za jakąś ważniaczkę zadzierająca nochala