Przejdź do treści

Forum przywitanie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Chciałabym się przywitać na forum jako nowy członek tej społeczności  tmrc_emoticons.smile

Witamy serdecznie w naszej rodzinie Thermomixowej!

Witam, Co nowego zrobiłas w TM

Pozdrawiam.

Bożeno Witaj wśród zakręconych Thermomaniaków ! Życzę samych udanych doświadczeń kulinarnych

Pozdrawiam Monika

Witaj Bożenko,napisz coś więcej o sobie i swoich pierwszych wrażeniach-Małgosia tmrc_emoticons.cooking_9

pozdrawiamy tmrc_emoticons.smile

Witaj, wsrod pozytywnie zakreconych. Zycze Ci wspanialej przygodty z TM

Pozdrawiam

AGnieszka

tmrc_emoticons.love Witaj Bożenko tmrc_emoticons.love Pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Witam serdecznie  tmrc_emoticons.party

Dziękuję wszystkim za bardzo miłe słowa powitnia.

Uzupełnię teraz kilka słów o sobie. Thermomix mam od wrześnie 21013 i ciągle odkrywam jego nowe możliwości. Z przepisowni korzystam na razie biernie, ale mam nadzieję, że z czasem będę mogła się dzielić swoimi przepisami. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.

tmrc_emoticons.lolWitaj Bożenko Hania z Łodzi tmrc_emoticons.cooking_7

Witam jako nowa poczatkujaca kucharka na Termomixie,kosmiczne urzadzenie nabylam 3 tyg.temu.. tmrc_emoticons.smile

bozkala wrote:

Witam jako nowa poczatkujaca kucharka na Termomixie,kosmiczne urzadzenie nabylam 3 tyg.temu.. tmrc_emoticons.smile

Witamy tmrc_emoticons.smile

Witaj w gronie tmrc_emoticons.smile  A przepisy mile widziane tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Witam, przy robieniu sorbetu ustawiam obroty na 10 i całość masy podchodzi mi do góry pod pokrywę. Zgarniam kopystką i ponownie włączam na 10 i znowu to samo się robi. Czy macie taki problem?

witam, dziś zostałam posiadaczem TM31, bardzo się cieszę, prezentacja mnie całkowicie zakręciła i nakreciła.  Pozdrawiam wszystkich  szalonych kucharzy

witam, dziś zostałam posiadaczem TM31, bardzo się cieszę, prezentacja mnie całkowicie zakręciła i nakreciła.  Pozdrawiam wszystkich  szalonych kucharzy

Witaj Lamko wśród nas .Powiedz nam coś o Sobie i korzystaj z dobrodziejstw termisia i przepisowni  tmrc_emoticons.smile

Hania z Łodzi  tmrc_emoticons.bigsmile

lubie gotować, tylko niestety mam mało czasu , dlatego najczęściej jest to na szybko bez przepisu co mi wpadnie w ręce , może termomix nauczy mnie gotowania z przepisami.

lubie kuchnie orientalną, ryby, owoce morza i jestem uzależniona od kminu rzymskiego  - hehe

pozdrawiam wszystkich 

Witaj tmrc_emoticons.smile

Na poczatku dobrze jest korzystac z przepisów aby zapoznac sie z TM. Pozniej sama bedziesz juz pichcić w TM.

Witam Was wszystkie tmrc_emoticons.smile Bożenę, Bogusię, Lamkę... Na jednym wątku powitalnym wpisałyście się w kilka tmrc_emoticons.smile Bardzo mi mio, że Przepisownia żyje i kolejne osoby rejestrują się i korzystają z przepisów i rad w niej zapisanych tmrc_emoticons.smile 

Pozdrawiam, Ela z Mazowsza

Boguska wrote:

Witam, przy robieniu sorbetu ustawiam obroty na 10 i całość masy podchodzi mi do góry pod pokrywę. Zgarniam kopystką i ponownie włączam na 10 i znowu to samo się robi. Czy macie taki problem?

Bogusiu, wtedy gdy za pierwszym razem zarniesz owoce ze ścianek naczynia, to po zamknięciu pokrywy włóż kopystkę przez otwór w pokrywie i włącz TM na obr.8 a kopystką pomagaj mieszać zawartość. Wtedy sorbet dobrze się wymiesza tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam, Ela

Witam Wszystkie Nowe użytkowniczki magicznego TM !

Pozdrawiam serdecznie !

Monika