Przejdź do treści

Forum Prośba

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam mam prośbę do wszystkich a zwłaszcza do nowych użytkowników przepisowni

nie wpisujcie postów jak leci ,bo to tylko zaśmieca a nie pomaga .Jestem tu codziennie i zaglądam do każdej sekcji czy komuś jest potrzebna jakaś rada ,ale po to mamy podzielone ,żeby było łatwiej innym użytkownikom coś znaleźć . Ostatnio w sekcji  Nowi Członkowie ktoś zamieścił prośbęo przepis na kotlety schabowe .Następny nowy użytkownik nic nie napisze bo pomyśli schabowy to nie tu .Jest dużo tematów ale prośby o przepisy zamieszczajmy w sekcji przepisy ,tam szybciej ktoś odpowie a ktoś inny zainteresowany znajdzie pomoc No to się nawymądrzałam .Jeżeli kogoś uraziłam tym postem to od razu porzepraszam ,a jeżeli admin uzna go za niepotrzebny to go może usunąć.

Witaj Hanno,

w zupełności zgadzamy się z Twoją opinią i prośbą.

Szanowni użytkownicy, bezpośrednio po rejestracji na Przepisowni, prosimy o zapoznanie się z istniejącymi sekcjami, w ramach których możecie umieszczać różnego rodzaju informacje na forum Przepisowni w wybranych przez Was obszarach. Dzieki temu unikniemy niepotrzebnego chaosu i jednocześnie ułątwimy pozostałym użytkownikom swobodne korzystanie z naszego portalu społecznościowego.

Wszelkie niepoprawnie zamieszczone informacje będą albo kasowane, albo przenoszone do właściwej sekcji (wraz z powiadomieniem twórcy wątku / posta).

Pozdrawiamy,