Przejdź do treści

Forum powitanie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam wszystkich wielbicieli tego cudowniego urządzenia

Witam radosną osobę z zamiłowaniem do Thermomixa tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.smile  Pani Krystyno pozdrowienia od fanki thermomixa

ja równiez witam wielbicieli

Witam kolejną fankę klubu Thermomixa tmrc_emoticons.smile

Witam wszystkich pozytywnie zakręconych użytkowników thermomixa tmrc_emoticons.bigsmile

Dołaczam się do pozdrowień tmrc_emoticons.smile

Witam wszystkich jestem nowa pozdrawiam

Witaj Basiunia wśród zakręconych Thermomaniaczek !

Życzę dużo satysfakcji z użytkowania TM

tmrc_emoticons.cooking_7   Czesc, czesc!!!!

Witamy, witamy tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.smile Witamy w gronie  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Witajcie, witajcie, jak miło powitać Nowe Milośniczki TM tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.cooking_2 tmrc_emoticons.cooking_10

Pozdrawiam Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dolaczam sie do powitan tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

Ja się równiez dołączam do powitań tmrc_emoticons.wink  Hania z Łodzi

Witam serdecznie  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol Marzena z Bydgoszczy tmrc_emoticons.smile

Witam zakrecone w tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked"    tmrc_emoticons.party

Witam,witam nowe zakręcone i zakochane w TM,szaleństwo z czasem nie mija...tylko bardzij uzależnia ale w dobrym słowa znaczeniu ja szaleję juz 2 m-ce i dokarmiam wszystkich którzy odwiedzą mój domektmrc_emoticons.smilekażdy wychodzi zachwycone,zadowolony i najedzony tmrc_emoticons.love i jeszcze dostaje coś na wynos,sprawdzam,testuje eksperymentuje(już umiem ubić bitą śmietanę he he )pozdrawiam

witam również,podobnie zakręcona jak inne tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love wtinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked"

Witam tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love