Przejdź do treści

Forum Powitanie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

O widzę, że kulinarne-Thermomixowe szaleństwo u Ciebie tmrc_emoticons.smile

oj tak od półtorej miesiąca szaleje z TM i sprawia mi to ogromna przyjemność tmrc_emoticons.love

Witaj Malgosiu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Szalejesz w kuchni tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   I swietnie tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Smietana musi byc zimna by wyszla idealnie, a czas, tak jak pisze Ala, nie jest dokladnie okreslony. Trzeba sluchac i zagladac od czasu do czasu, co sie dzieje w naczyniu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Jestem pewna, ze sobie poradzisz tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Nie zalamuj sie, tylko pròbuj tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Ps. ròwna z Ciebie kobietka, jak widze tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dziękuję wszystkim za miłe i ciepłe słowa otuchy,przez cały wekend walczyłam z TM-miałam gości i przygotowywałam smakołyki dla wnuka na urodziny tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.love większość słodkości robiłam po raz pierwszy ale wszystko było PYSZNE! tmrc_emoticons.love teraz znów zmykam bo jeszcze dziś muszę zrobić torta tmrc_emoticons.bigsmile ale tylko dla RODZINKI

tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.cooking_6 tmrc_emoticons.cooking_9 tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.bigsmile

Gotuj, gotuj Małgosiu. Im wiecej różnych przepisów wypróbujesz tym lepsze ucho bedziesz miała do TM. Najchętniej gouje się dla rodziny, a jak ciasteczka i inne dania znikają w tempie światła to aż chce się wiećej gotować!!!

Pewnie pewnie tmrc_emoticons.smile teraz ze słodkości przeżuciłam sie na dwudaniowe obiadki tmrc_emoticons.cooking_1

Będziesz testowac różne przepisy tmrc_emoticons.smile zaczęłaś jak ja od ciast  tmrc_emoticons.bigsmile

możi i bym od ciast i słodkości nie zaczynała ale akurat sytuacja mnie do tego zmusiła bo wrzesień i pazdziernik u nas jest obłożony urodzinami i cały czas jakieś były wypieki tmrc_emoticons.smile dziś po raz pierwszy planuję ugotować rosół i zrobić polędwiczki wieprzowe,zobaczymy co z tego wyjdzie tmrc_emoticons.cooking_6 tmrc_emoticons.cooking_9

Czyli masz dużo tortowych przepisów i zdjęć tmrc_emoticons.smile zapraszam do konkursu

tmrc_emoticons.lol

gkoziolek -miło się ciebie czyta

jakbym widziala siebie tmrc_emoticons.bigsmile

Lubię gotować i sprawia mi to wiele,wiele radośći

pozdrawiam 

Witaj,

maślankę mozna dodać do zupy  tmrc_emoticons.smile

Widzę, że jesteś pełna zapału i energii. Tak trzymaj !

ja jak narazie jestem zakochana w TM-dziś upiekłam chlebek orkiszowy i zrobiłam placki ziemniaczana-mniam mniam odkąd mam termosia to pieczywo kupuję bardzo sporadycznie i to tylko wtedy kiedy leń mnie ogarnia tmrc_emoticons.wink wolę sama zrobić i upiec bo to smaczniejsze tmrc_emoticons.bigsmile

Kochana ja mam termisia od roku i kupne pieczywo jadam tylko na wyjazdach.Moi domownicy nie chcą jeść innego hihihi tmrc_emoticons.wink

Miłość do termisia jest wieczna i nie przechodzi ,niektóre z nas tak mają już baaaaardzo długo tmrc_emoticons.wink

,,koziołku,,-wejdz w temat ,,takie sobie pogaduchy,, 

Miło tam