O widzę, że kulinarne-Thermomixowe szaleństwo u Ciebie
Forum Powitanie
oj tak od półtorej miesiąca szaleje z TM i sprawia mi to ogromna przyjemność
Witaj Malgosiu
Szalejesz w kuchni
I swietnie
Smietana musi byc zimna by wyszla idealnie, a czas, tak jak pisze Ala, nie jest dokladnie okreslony. Trzeba sluchac i zagladac od czasu do czasu, co sie dzieje w naczyniu
Jestem pewna, ze sobie poradzisz
Nie zalamuj sie, tylko pròbuj
Pozdrawiam serdecznie
Ps. ròwna z Ciebie kobietka, jak widze
Dziękuję wszystkim za miłe i ciepłe słowa otuchy,przez cały wekend walczyłam z TM-miałam gości i przygotowywałam smakołyki dla wnuka na urodziny
większość słodkości robiłam po raz pierwszy ale wszystko było PYSZNE!
teraz znów zmykam bo jeszcze dziś muszę zrobić torta
ale tylko dla RODZINKI
Gotuj, gotuj Małgosiu. Im wiecej różnych przepisów wypróbujesz tym lepsze ucho bedziesz miała do TM. Najchętniej gouje się dla rodziny, a jak ciasteczka i inne dania znikają w tempie światła to aż chce się wiećej gotować!!!
Pewnie pewnie teraz ze słodkości przeżuciłam sie na dwudaniowe obiadki
Będziesz testowac różne przepisy zaczęłaś jak ja od ciast
możi i bym od ciast i słodkości nie zaczynała ale akurat sytuacja mnie do tego zmusiła bo wrzesień i pazdziernik u nas jest obłożony urodzinami i cały czas jakieś były wypieki dziś po raz pierwszy planuję ugotować rosół i zrobić polędwiczki wieprzowe,zobaczymy co z tego wyjdzie
Czyli masz dużo tortowych przepisów i zdjęć zapraszam do konkursu
gkoziolek -miło się ciebie czyta
jakbym widziala siebie
Lubię gotować i sprawia mi to wiele,wiele radośći
pozdrawiam
Witaj,
maślankę mozna dodać do zupy
Widzę, że jesteś pełna zapału i energii. Tak trzymaj !
Witam,witam i dzięki za cieplutkie słówka
BEATA40TKA-widzę że jesteś nowa tak jak ja i może dla tego mamy coś wspólnego
ja jak narazie jestem zakochana w TM-dziś upiekłam chlebek orkiszowy i zrobiłam placki ziemniaczana-mniam mniam odkąd mam termosia to pieczywo kupuję bardzo sporadycznie i to tylko wtedy kiedy leń mnie ogarnia wolę sama zrobić i upiec bo to smaczniejsze
Kochana ja mam termisia od roku i kupne pieczywo jadam tylko na wyjazdach.Moi domownicy nie chcą jeść innego hihihi
Miłość do termisia jest wieczna i nie przechodzi ,niektóre z nas tak mają już baaaaardzo długo
,,koziołku,,-wejdz w temat ,,takie sobie pogaduchy,,
Miło tam