Przejdź do treści

Forum Powitanie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

tmrc_emoticons.cooking_10 Witam wszystkich "Thermomixowców".Chwilowo jestem zachwycona i poznaję wszystko krok po kroku.Myślę,że zachwyt zostanie mi na dlużej......z Waszą pomocą,....... tmrc_emoticons.wink Maja

tmrc_emoticons.love Tą drogą chcialabym serdecznie podziękować Pani Renacie i Panu Romkowi z Wroclawia za "uświadomienie mnie co stracilam żyjąc bez tego cuda!!!" Prezentacja jaką przeprowadzili była tak profesjonalna,że nie zastanawialam się ani chwili. tmrc_emoticons.smile Pozatym są oni przemiłą parą serdecznych ludzi,z ktorymi chce się gotować tmrc_emoticons.cooking_1

Jeszcze raz wielkie dzięki!!! tmrc_emoticons.cooking_9

Witaj Maju wśród Thermomaniaków ! Życzę Ci udanej przygody z TM

Pozdrawiam Monika z Zagłębia

Witamy i  cieszymy się, że pierwsze spotkanie z TM przebiegało w tak miłej atmosferze tmrc_emoticons.smile

Witaj Maju tmrc_emoticons.love myślę że te Twoje chwilowe zachwycenie nie minie tylko zostanie na zawsze tmrc_emoticons.lol TM uzależnia ale oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu tmrc_emoticons.cooking_6 tmrc_emoticons.cooking_9 tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_2

tmrc_emoticons.lolWitaj Maju i nie bój się zauroczenia tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.love Witaj Maju tmrc_emoticons.love Termoś "uzależnia", zachwyt nie mija, a rodzi się miłość do Przyjaciela kobiety w kuchni tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.love

Witaj Maju wśród nas  tmrc_emoticons.smile

Maju bedziesz teraz sobie gotowac w kadej wolnej chwili tmrc_emoticons.smile