Przejdź do treści

Forum Osobista prosba...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Mam mala prosbe do wszystkich uzytkownikòw, ktòrzy dodaja komentarze ( pytania.... itd) do moich "starszych" przepisòw tmrc_emoticons.smile  Nie przegladam ich codziennie i dlatego czasem umknie mi odpowiedz, czasem odpowiadam z duzym opòznieniem tmrc_emoticons.puzzled tmrc_emoticons.puzzled  Przepraszam tmrc_emoticons.smile  To nie antypatia wzgledem kogos lub brak wychowania ...tmrc_emoticons.smile  Z checia odpowiem na wszystkie komentarze, pytania, jedyne o co prosze, to zeby sie ze mna skontaktowac, tzn. "dac mi cynk" tmrc_emoticons.wink , prywatnie. Widze komentarze znajomych, niestety pozostalych uzytkownikòw nie, wiec czasem nie pomysle nawet, ze ktos skomentowal jakis mòj przepis, byc moze potrzebuje odpowiedzi natychmiast..... Jesli znajde wiadomosc prywatna, ze przepis taki i taki zostal skomentowany, odpowiem natychmiast tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Zreszta ciezko przegladac codziennie wszystkie przepisy tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Milego dnia wszystkim tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_7

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.bigsmile Vercia  nie ma sprawy  tmrc_emoticons.bigsmile jak będzie "coś' pilnego dam znać  tmrc_emoticons.wink  pozdrawiam serdecznie  tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love ok,kochana tmrc_emoticons.cooking_7

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.wink Wypowiedź Veroniki dotyczy nas wszystkich, aktywnych. Trudno zapanowac nad wszystkimi postami, więc zrozumcie i nie obrażajcie się.

Popieram tmrc_emoticons.lol czasami trudno przeglądać wszystkie przepisy i patrzeć czy są nowe wpisy, ewentualnie pytania tmrc_emoticons.smile jak coś jest pilnego to najlepiej na priva tmrc_emoticons.lol