No niestety PL ma mały wybór książek i słabo dbają o klientów. Wystarczy wejść na stronę niemiecka by zobaczyć bogatą kolekcję. Szkoda że w innych krajach można a u nas nie!!!
Forum Nowe tytuły
Będe miał do odsprzedania ksiażkę i nosnik Apetyt na Wege. Jakby ktoś był zainteresowany zapraszam.
Przez przypadek weszłam na stronę http://www.thermomix.com.au/ i zachwyciłam się ilością książek do kupienia. Mixi powiedz proszę czy planujecie jakieś przedruki w języku polskim? Nie ukrywam, że taką http://www.thermomix.com.au/products/cook-books/1502-a-taste-of-vegetarian.aspx byłabym bardzo zainteresowana, myślę, że nie tylko ja
O nowościach książkowych informujemy na bieżąco, polecam przepisy z newslettera - wysyłanego co miesiąc. Dodatkowo polecam archiwum:
http://thermomix.vorwerk.pl/pl/opieka/archiwum-newsletterow/2013/
Ja chciałabym kupić w sklepie Vowerk kilka kolekcji z przepisami, ale niestety nie mam takiej karty kredytowej, którą można płacić przez internet. Czy jest jakaś inna droga zakupu kolekcji?
Pozdrawiam.
Beato, porozmawiaj ze swoją Przedstawicielką, na pewno pomoże
Ja chciałabym kupić w sklepie Vowerk kilka kolekcji z przepisami, ale niestety nie mam takiej karty kredytowej, którą można płacić przez internet. Czy jest jakaś inna droga zakupu kolekcji?
Pozdrawiam.
Beatko, książki w wersji papierowej kupuje się w sklepie internetowym z płatnością za zaliczeniem pocztowym. Płatność kartą dotyczy kolekcji na portalu "mojthermomix.pl". Te kolekcje nie są w formie papierowej, lecz masz je na swoim koncie po zarejestrowaniu sie i zalogowaniu. Popytaj swojej przedstawicielki, wytłumaczy Ci dokładnie.
Witam! Wybór kolekcji jest bardzo duży i mialabym ochotę na kilka z nich,ale zawsze mam obawy co do płatności kartą przez internet.
A ja nie mam karty kredytowej i tym samym nie mogę skorzystać z kolekcji, czego bardzo żałuję
Przez przypadek weszłam na stronę niemiecką i australijską TM i zachwyciłam się ilością książek wraz z nośnikami do kupienia. Proszę o informację kiedy w naszym sklepie internetowym możliwe będzie nabycie conajmniej 10 kompletów tj książek wraz z nośnikami a nie nędzne 3. Sądzę,że wiele osób tego oczekuje.Proszę o konkretną odpowiedź dlaczego tak marnie przedstawia się atualna oferta do TM5.
Zgadzam się w 100% w dodatku te dwie dodatkowe książki bardzo ubogie i przepisy średnie takie nie dla polskiej rodziny. Przepisy z newslettera nie są na nośnikach i ja nie lubię latających kartek wokół.To jedno z moich największych rozczarowań uboga oferta przepisów na Thermomix w formie i książkowej i nośnika. Oczekiwałam, że firma będzie bardziej rozwijać ten produkt
Witam, to prawda, ze na polskim rynku nie ma wielkiego wyboru ksiazek. Mieszkam na stale we Francji i musze przyznac, ze oferta tutaj jest naprawde interesujaca. Chcialam sobie dokupic ksiazki z polskimi przepisami i tu niestety nastapilo rozczarowanie. Nie ma zadnego wyboru Ratuje sie przepisownia, gdzie dzieki Wam, drodzy uzytkownicy z rodzinki Thermomix, moge znalezc wiele przepisow z polkiej kuchni. Smaki mojego dziecinstwa, ktore moje dzieci i maz bardzo sobie chwala.