Przejdź do treści

Forum Nowa użytkowniczka wita :)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Od wczoraj jestem właścicielką Thermomixa - potrzebowałam aż roku czasu by dojrzeć do decyzji o jego zakupie - liczę że była to dobra decyzja. Póki co jestem zakochana tmrc_emoticons.lol

Słodka kraino jak masz na imię ,bo nawet na profilu nie ma ,ale nie ważne .Witaj wśród nas .Jak jesteś zakochana w TM to dobrze trafiłaś, bo tu są sami maniacy tego urządzenia ,kocha się go całe życie i całą rodziną .Sama się o tym przekonasz .W razie jakiś wątpliwości zaglądaj na nasze forum

tmrc_emoticons.love Witaj Słodkakraino tmrc_emoticons.bigsmile ta miłość uzależnia tmrc_emoticons.wink i nie wyleczysz się z niej tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.cooking_1

Witaj Slodkakraino tmrc_emoticons.smiledecyzja o zakupie tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked" napewno trafna ja jestem od niego uzależnona tmrc_emoticons.cooking_7 Pozdrawiam Serdecznie Małgorzata

Witam  tmrc_emoticons.smile jestem nowym użytkownikiem, jak również posiadaczem TM tmrc_emoticons.smile Mam nadzięję że to był słuszny zakup i nie będe żałować! :P Od 2 lat się zastanawiałam nad tym urządzeniem i tak oto mam TM od wczoraj. Mam nadzięje że w razie jakich kolwiek pytań jesteście do dyspozycji, ponieważ początki są zawsze trudne tmrc_emoticons.wink Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.steve

Witaj Ja  również jestem nowa w krainie Thermomixa ale już jestem zachwycona tym urządzeniem, Liczę na wspólną wymianę doświadczeń. gorąco pozdrawiam Marta

tmrc_emoticons.love Witaj Marto tmrc_emoticons.love Ciesze się,że dołączyłaś do nas tmrc_emoticons.smile pytaj śmiało jak masz jakiś problem, w miarę możliwości pomożemy tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Witam i ja nowe użytkowniczki TM miło ,że jesteście z nami .Mnóstwo porad jest na forum ale jakby coś można na nas liczyć tmrc_emoticons.lol .Dlaczego dziewczyny boją się swoich imion tego nie jestem w stanie zrozumieć tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.love Witajcie Nowe Użytkowniczki Termosia tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam Grażyna tmrc_emoticons.party

Witam serdecznie Wszystkie Nowe użytkowniczki TM ! Życzę udanego eksperymentowania i czekam na Wasze autorskie przepisy Powodzenia

Witam, nowe użytkowniczki tmrc_emoticons.smile 

Hejtmrc_emoticons.wink od 30 czerwca posiadam to cudeńko zakochana jestem na maxa tmrc_emoticons.wink całe życie na ciągłych dietach a tu proszę same pyszności w tym są i to jakie zdrowe długo sie decydował. Bo aż chyba rok ale skupiłam sie i nie żałuje 

Witaj Sylwio w naszym zakręconym gronie