Od wczoraj jestem właścicielką Thermomixa - potrzebowałam aż roku czasu by dojrzeć do decyzji o jego zakupie - liczę że była to dobra decyzja. Póki co jestem zakochana
Forum Nowa użytkowniczka wita :)
Słodka kraino jak masz na imię ,bo nawet na profilu nie ma ,ale nie ważne .Witaj wśród nas .Jak jesteś zakochana w TM to dobrze trafiłaś, bo tu są sami maniacy tego urządzenia ,kocha się go całe życie i całą rodziną .Sama się o tym przekonasz .W razie jakiś wątpliwości zaglądaj na nasze forum
Witaj Słodkakraino
ta miłość uzależnia
i nie wyleczysz się z niej
Pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina
Witaj Slodkakraino decyzja o zakupie
"tinymce_custom_buttons.locked" napewno trafna ja jestem od niego uzależnona
Pozdrawiam Serdecznie Małgorzata
Witam jestem nowym użytkownikiem, jak również posiadaczem TM
Mam nadzięję że to był słuszny zakup i nie będe żałować! :P Od 2 lat się zastanawiałam nad tym urządzeniem i tak oto mam TM od wczoraj. Mam nadzięje że w razie jakich kolwiek pytań jesteście do dyspozycji, ponieważ początki są zawsze trudne
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów
Witaj Ja również jestem nowa w krainie Thermomixa ale już jestem zachwycona tym urządzeniem, Liczę na wspólną wymianę doświadczeń. gorąco pozdrawiam Marta
Witaj Marto
Ciesze się,że dołączyłaś do nas
pytaj śmiało jak masz jakiś problem, w miarę możliwości pomożemy
Pozdrawiam Grażyna ze Szczecina
Witam i ja nowe użytkowniczki TM miło ,że jesteście z nami .Mnóstwo porad jest na forum ale jakby coś można na nas liczyć .Dlaczego dziewczyny boją się swoich imion tego nie jestem w stanie zrozumieć
Witajcie Nowe Użytkowniczki Termosia
Pozdrawiam Grażyna
Witam serdecznie Wszystkie Nowe użytkowniczki TM !
Życzę udanego eksperymentowania i czekam na Wasze autorskie przepisy
Powodzenia
Witam, nowe użytkowniczki
Hej od 30 czerwca posiadam to cudeńko zakochana jestem na maxa
całe życie na ciągłych dietach a tu proszę same pyszności w tym są i to jakie zdrowe długo sie decydował. Bo aż chyba rok ale skupiłam sie i nie żałuje
Witaj Sylwio w naszym zakręconym gronie