Przejdź do treści

Forum Nakręcona

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Nakręcona przez Zakręconą w TM Dorotkę z Wrocławia, trafiłam do Was tmrc_emoticons.smile

i Witam wszystkich ZAKRĘCONYCH tmrc_emoticons.smile Po pierwszych próbach kulinarnych z TM czuję, że będzie się działo !!! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.smile Witaj Iga ! Dobrze, że "wkręcona" Dorotka "nakręciła" Cię pozytywnie do TM. tmrc_emoticons.smile Niech się dzieje. Życzę samych udanych potraw ! tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam ,Monika

NIE dziękuję Moniko tmrc_emoticons.smile dzisiaj przede mną kolejne wyzwanie, właśnie się przymierzam do tarty z łososiem tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Witaj Zakręcona Igo tmrc_emoticons.love Jak się udała tarta z łososiem ??

Pozdrawiam serdecznie Grażyna tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_2

Nie Dziękuj Igo ! Życzę Smacznej tarty - podziel się wrażeniami 

Pozdrawiam !

No więc tarta wyszła SUPER! Podałam ją na rukoli i skropiłam cytrynką PYCHOTKA tmrc_emoticons.smile Polecam wszystkim !

ps. Nie wiedziałam, że w 15 s. mozna zrobić kruche ciasto na tartę ....

Gratuluję kulinarnych doświadczeń. Teraz coraz szybciej będziesz robić potrawy tmrc_emoticons.smile

Witam w grozie zakręconych TM  tmrc_emoticons.party

Witaj Igo, super że z nami jesteś  tmrc_emoticons.smile  Gratuluję Ci wszystkich pyszności zrobionych w TM  tmrc_emoticons.lol  Przed Tobą piękna i pyszna droga w gronie "zakręconych"  tmrc_emoticons.bigsmile  

Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza 

Dziewczyny, widzę też, że poza TM jesteście zakręcone na życiowe motta tmrc_emoticons.smile Uwielbiam cytaty z Grechuty, German czy Małego Księcia tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam z pięknego, słonecznego dziś tmrc_emoticons.smile Wrocławia tmrc_emoticons.smile

Miłego dnia Igo  tmrc_emoticons.lol

Dziękuję i wzajemnie Agatko tmrc_emoticons.smile

Witaj Igo. Dużo tu NakręconychZakręconych osób  tmrc_emoticons.smile  Tarta z łososiem brzmi pysznie  tmrc_emoticons.smile  Wg jakiego przepisu robiłaś? Pozdrawiam, Jola

Jolu robiłam wg przepisu, ktory jest tutaj na stronie tmrc_emoticons.smile

Tarta z łososiem i fetą tmrc_emoticons.smile SMACZNEGO

tmrc_emoticons.lolJa sie też chcę przywitać Hania z Łodzi

Dzięki, jutro robię tartę  tmrc_emoticons.smile  

Witaj kuchareczko w gronie, a jak zakrecona, to jeszcze lepiej tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink