Przejdź do treści

Forum KALUCHA wita wszystkich thermomaniaków

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam TM mam od roku , ale dopiero teraz się zalogowałam na przepisownie tmrc_emoticons.bigsmile

Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.cooking_4 tmrc_emoticons.cooking_9 tmrc_emoticons.cooking_7

Witaj tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Fajnie, ze dolaczylas do nas tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party Czekamy na fajne przepisy tmrc_emoticons.smile  Jestes juz ekspertem tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_9 tmrc_emoticons.cooking_7 Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Witaj Kalucha tmrc_emoticons.party pozdrawiam tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.cooking_2 Witaj Kalucha tmrc_emoticons.smile Napisz coś o sobie tmrc_emoticons.smile Twój Profil jest pusty. Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.cooking_1

tmrc_emoticons.wink Wiem tylko, że masz na imię Karola.  Coś więcej o sobie ?

pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na pyszności tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.cooking_1

Witaamy tmrc_emoticons.smile

TM mam od roku dostałam w prezencie, wstyd się przyznać ale zaczęsto to go nie używałam tmrc_emoticons.cooking_7   , ale obiecuję że się poprawie narazie będę korzysta ć z Waszych sprawdzonych przepisów tmrc_emoticons.cooking_9 Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i dziękuje za miłe powitanie tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.cooking_1 Karola Odwagi tmrc_emoticons.smile thermomix działa jak narkotyk tmrc_emoticons.wink  nie wiadomo kiedy uzależnisz się od niego tmrc_emoticons.wink Powodzenia tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love

Witaj Karola tmrc_emoticons.lol fajnie że do nas dołączyłaś, napewno nie będziesz żałowała a zobaczysz jak szybko będziesz uzależniona od TM i od nas tmrc_emoticons.lol czekamy na Twoje przepisy tmrc_emoticons.lol pozdrawiam cieplutko tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.bigsmile Karolo, Ty pewnie nie widziałaś nigdy prezentacji? Warto, żebyś przynajmniej poszła na warsztaty kulinarne, które odbywają się w każdym biurze regionalnym. Wejdź na stronke Thermomixa i poszukaj., gdzie są najbliżej Ciebie. To trzeba zobaczyć! koniecznie. Przepisownia też bardzo inspiruje, dziewczyny pomagają, przepisów  jest mnóstwo, ale  bez prezentacji i warsztatów to tak trochę po omacku.

Witam tmrc_emoticons.smile w gronie  tmrc_emoticons.cooking_2

Witaj!

tmrc_emoticons.cooking_1 Witaj Karola jak sobie radzisz z TM tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Pozdrawiam tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.cooking_6

Dziękuje Pani Grażynko zaczyna mi się podobać kucharzenie z TM tmrc_emoticons.cooking_1

Najlepsze są pyszne bułeczki na śniadanko, owsianka tmrc_emoticons.smile

pierożki tmrc_emoticons.smile  kluseczkitmrc_emoticons.smile pasty, karkóweczka, placki ziemniaczane, gulasz tmrc_emoticons.cooking_4

dużo przepisów z książki radość gotowania już wypróbowałam i pare z przepisowni też są rewelacyjne tmrc_emoticons.bigsmile  przydałaby się teraz  jakaś nowa książka tmrc_emoticons.smile  może będzie można wygrać w konkursie ???? pozdrawiam

Karola Moje gratulacje tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love  Trochę cierpliwośc i tmrc_emoticons.wink a okazja się nadarzy i otrzymasz nową książkę tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink  Na Przepisowni są super przepisy i sprawdzone.Polecam tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.cooking_1

witam! ciesze sie ze dotarłaś w nasze szeregi!!!!!!

gotowanie dla rodzinki dzieki TM staje się łatwiejsze tmrc_emoticons.cooking_7

Witajtmrc_emoticons.smile TM to super sprawatmrc_emoticons.smile ja tez mam go niezbyt długo, ale lubie sobie poeksperymentowactmrc_emoticons.smile w końcu mogę przygotowac cos extra w bardzo któtkim czasietmrc_emoticons.smile Ciesze się, ze dołączyłaś i że jest nas coraz wiecej tmrc_emoticons.lol