Przejdź do treści

Forum Ja też witam.

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

tmrc_emoticons.smile Właśnie dzisiaj stałam się dumną posiadaczką TM.

Radek pytał o minusy,a ja chcę się zapytać czy w TM.można zrobić żeberka,taki zwykłe,tradycyjne w sosiku .Bo jak dotąd znalazłam raczej przepisy na potrawy mocno rozdrobnione,przemielone lub zupy kremy?

Witaj  tmrc_emoticons.smile  I baardzo Cię proszę, podaj swoje imię  tmrc_emoticons.smile  Trochę trudno pisać do Ciebie "bliźnięta"  tmrc_emoticons.wink  Radka, już troszkę poznałyśmy a teraz kolej na Ciebie.  tmrc_emoticons.smile Żeberek w TM nie robiłam ale karkówkę po karkonosku z Radości wiele razy  tmrc_emoticons.love  Moja rodzinka uwielbia ją z kaszą gryczaną lub z kluskami śląskimi. I oczywiście suróweczki  tmrc_emoticons.smile  

Pozdrawiam serdecznie

Ela z Mazowsza

Witaj wśród Nas ! Ja już robiłam żeberka w TM, jest taki przepis pt. " Żeberka w sosie piwnym" są smaczne i proste w wykonaniu.

Pozdrawiam Monika z Zagłębia

Dziękuję za miłe powitanie.

Mam na imię Monika,jestem z Warszawy i mam synka Mikołaja-13-latka, tmrc_emoticons.cooking_2 który lubi pomagać mi w kuchni,  zwłaszcza,gdy  jest jakieś"wielkie" gotowanie np.święta.W tym roku w wakacje był nawet na obozie kulinarnym. tmrc_emoticons.cooking_1

Tym bardziej Cię witam moja imienniczko ! Rośnie Ci kucharz w domku, super bo podobno panowie są lepszymi kucharzami niż panie - ile w tym prawdy ?

Ile w tym prawdy nie wiem,ale właśnie nastawiłam moją pierwszą zupkę w TM. i jestem ciekawa rezultatów. :O

Wyszło! Zrobiłam krupniczek i jest pycha,tylko zapomniałam dodać ziemniaki,ale ugotowałam osobno.

tmrc_emoticons.love Witaj Moniko tmrc_emoticons.love Cieszę się że masz Dwóch pomocników w kuchni  tmrc_emoticons.wink Mikołaja i Termosia  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.cooking_1

tmrc_emoticons.lolA widzisz?Już Ci się podoba

Podoba,podoba.Lubię różne wypieki i tak sobie kombibinuję czym zaskoczyć rodzinkę. tmrc_emoticons.bigsmile A jeszcze jak wciągnę Mikołaja do spółki to się będzie działo..

Witaj Moniko wśród zakręconych Fanek i fanów TM,szalej w kuchni i testuj termosia ile się da a tym bardziej że masz pomoc,pozdrawiam-Małgosia tmrc_emoticons.bigsmile

Dziewczyny. Mam pytanko.

Ponieważ nie używam produktów wysoko przetworzonych w tym mąki również(staram się raczej brać mąki razowe,z pełnego przemiału,orkiszowe,a nawet z amarantusa itp.wiecie o co chodzi) powiedzcie mi jak je stosować w przepisach do TM.ponieważ one mają inną ciężkość i innaczej wchłaniają płyny.Czy ktoś przeprowadzał takie próby?Wiem ,że prawie zawsze trzeba je łączyć ze zwykłą mąką,gdyż przepisów z użyciem tych mąk niema tak wiele jak z normalną.Na wykożystanie mąki ryżowej też jest parę fajnych przepisów,ale one są nie na TM.Monika

Witaj Moniko tmrc_emoticons.lol ciesze się że do nas dołączyłaś tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Jeżeli chodzi o Twoje pytanie dotyczące zdrowej żywności to musisz sobie kombinować i próbować, tak robimy wszyscy tmrc_emoticons.smile mozesz także spróbować przekształcić znany przepis ale nie z TM, na przepis do przygotowania własnie w termomisiu, ja często tak robię, że modyfikuje tmrc_emoticons.smile metodą prób i błędów tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam i życzę miłego kucharzenia tmrc_emoticons.smile Marzena z Bydgoszczy tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Dzięki za radę.Poszperałam troszkę w internecie i znalazłam przepisy na różne pychotki z mąki orkiszowej. Nawet na pierogi. tmrc_emoticons.smileSą to przepisy na termisia oczywiście. tmrc_emoticons.cooking_7

Witaj Moniko  tmrc_emoticons.party Czekamy na przepisy  tmrc_emoticons.smile

Witaj Moniko tmrc_emoticons.smile