Przejdź do treści

Forum Hej :)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam się i ja tmrc_emoticons.smileWcześniej korzystałam z thermomixa okazjonalnie u mamy, bo kupiła sobie w lipcu, a niedługo i ja stanę się jego posiadaczką.

Baaaardzo się zdziwiłam i ucieszyłam,że załapiemy się już na nowy thermomix tmrc_emoticons.smile Mieliśmy go już zamawiać w sierpniu, potem wrześniu, ale bralismy ślub i nie mieliśmy do tego głowy tmrc_emoticons.smile

Już nie mogę się doczekać, bo porobię sobie przetwory do słoików, już jest plan na powidła śliwkowe; prażone jabłka; przecier pomidorowy; puree dyniowe tmrc_emoticons.smile Wiadomo, normalnie też można, ale z TM jest taaaak szybko! tmrc_emoticons.smile

Witaj w naszym groniemłoda małżonko i thrermomaniaczko.Pamiętaj tylko ,że TM uzależnia oj bardzo uzależnia

Ojj ja wiem, że będę uzależniona, już to czuję tmrc_emoticons.lolJako młoda małżonka rzucam się w wir robienia przetworów, przecierów, puree - porobię sobie do słoiczków,a potem będziemy się nimi cieszyć całą zimę!

Witaj w Naszym gronie , początkująca żono i wielbicielko TM

Życzę ci abyś z TM5 przeżyła same dobre chwile w kuchni i żebyś zrobiła dużo przetworów

Pozdrawiam, Monika

Liskova witaj!

Widzę ze jesteś równie zakręcona na punkcie weków. Ja rózwnież dużo ich zrobiłam... ale teraz zaczyna królować robienie sloiczków dla mojego 3 miesięcznego synka. Właśnie robię dla niego cukinię do słoiczków. 

Pozdrawiam! Udanego miesiąca miodowego tmrc_emoticons.smile

Kocica, słoiczki pewnie też będę robić... ale to za jakiś czas tmrc_emoticons.lol

Właśnie robię trzeci słoiczek powidel śliwkowych, wyszły cudowne!

3kg śliwek, 4kg pomidorów, to moje dzisiejsze zakupy tmrc_emoticons.lol Plus ostatnio mąż mi przytachał do domu 10kg dyni, muszę mus zrobić tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.love Witaj Liskova  tmrc_emoticons.love Moje gratulacje, życzę samych pięknych chwil w kuchni i "pichceniu" dla męża  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam Grażyna tmrc_emoticons.love