witam wszystkich forumowiczow.
Thermomixa niestety nie posiadam ale marzę o nim nieustannie. Podczytuję przepisy i różne ciekawostki na jego temat i póki co...marzę dalej! a marzenia czasem się spełniają
Pozdrawiam z Małopolski!
witam wszystkich forumowiczow.
Thermomixa niestety nie posiadam ale marzę o nim nieustannie. Podczytuję przepisy i różne ciekawostki na jego temat i póki co...marzę dalej! a marzenia czasem się spełniają
Pozdrawiam z Małopolski!
Pewnie, marzenia się spełniają. Ja jednak proponuję nadać im tempa bo od maja bedą te marzenia droższe. Poczytaj Forum , a przekonasz się jak bardzo TM ułatwia życie i ile daje radości. myslę, że niebawem pochwalisz się MARZENIEM!!!!
Oj tak, marzenia się spełniają ale trzeba im trochę pomóc Gabi ma rację
Ze swojego doświadczenia powiem Ci, że jeżeli masz rodzinę 2-3 osobową i po zakupie będziesz go używała codziennie do robienia soków, jogurtu i pieczywa; to tylko na tych produktach zaoszczędzisz na ratę kredytową
Reszta to już bonus a po 20 miesiącach (czyli po spłacie kredytu) masz już czyste oszczędnośći
Pozdrawiam i witam Cię na naszym Forum
dzięki za przyjęcie na forum
Pewnie, marzenia się spełniają. Ja jednak proponuję nadać im tempa bo od maja bedą te marzenia droższe. Poczytaj Forum , a przekonasz się jak bardzo TM ułatwia życie i ile daje radości. myslę, że niebawem pochwalisz się MARZENIEM!!!!
o rany, czy to znaczy, że TM jeszcze zdrożejsze? dużo?
o TM czytałam chyba tyle, co nie jeden posiadacz tego urządzenia
Oj tak, marzenia się spełniają ale trzeba im trochę pomóc
Gabi ma rację
Ze swojego doświadczenia powiem Ci, że jeżeli masz rodzinę 2-3 osobową i po zakupie będziesz go używała codziennie do robienia soków, jogurtu i pieczywa; to tylko na tych produktach zaoszczędzisz na ratę kredytową
![]()
Reszta to już bonus a po 20 miesiącach (czyli po spłacie kredytu) masz już czyste oszczędnośći
![]()
Pozdrawiam i witam Cię na naszym Forum
![]()
Niestety na razie pozostaje mi tylko marzyć, że uda mi się go wygrać jakimś cudem Ale kto wie...
Mam dwójke maluchów i głownie ze wzdlędu na nich myślę o zakupie. mam tez dwojke starszych dzieci. nie wiem czy po zakupie nie okaze sie ze jednak to urzadzenie jest za małe na 6 osób... Niestety na wiosnę ruszamy z budową domu i jakiekolwiek poza budowlane wydatki muszą poczekać;(
Witaj, zycze Ci z calego serca wygranej, w takim razie
Oplaci sie, zreszta juz sama wiesz, wydac pieniazki na TM. Nawet, jesli Twoja rodzina sklada sie z 6 osòb, TM sie przyda, i to bardzo. Niektòre rzeczy bedziesz zmuszona robic w garnku, niektòre 2 razy, ale w wiekszosci pomoze Ci TM
W zasadzie, to TM wykonuje za nas najgorsza robote, sprawnie i szybko. To naprawde ogromna pomoc
Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze jak najszybszego zakupu
Witaj ja również szczerze życzę Ci wygranej
Dziewczyny powiedziały już wszystko o walorach i korzyściach "płynacych" z posiadania Termosia
Marzenia się spełniają i tego z całego serca Ci życzę. Pozdrawiam serdecznie
Skyfal z Małopolski.
Tak, masz rację. Budowa domu to wielkie finansowe wyzwanie. Ale czy wiesz, że z Thermomixem można oszczędzać pieniądze? TM to taka nasza mała przetwórnia. Nie kupujesz produktów gotowych, ale surowce, które przetwarzasz na zdrowe dania. Najprostszy przykład: bułeczki. Za 6 kajzerek właśnie dzisiaj w Makro trzeba zapłacić 2,60zł., natomiast upieczone w domu z 0,5kg mąki 8-10 bułeczek kosztuje raptem 2,00zł. Podobnie chleby, twarożki , masło, majonez itp. Wszystko wychodzi taniej bo nire ma w sobie wartości dodanej jak opakowanie, skladowanie, transport, marża handlowa.
Nie wiem jak duże masz te młodsze dzieciaki, ale z pewnościa lubią lody, desery, soczki itp. Tutaj też wielkie pole do zrobienia oszczędności. Czy moje koleżanki podzielają takie zalety TM? Przemyśl raz jeszcze tę inwestycję w zdrowie i oszczędności. Tak, Thermomix drożeje od maja.
Witaj Skyfal rozumiem Twoje rozterki, ale powiem Ci szczerze, żebyś usiadła razem z mężem i przedyskutowała raz jeszcze zakup termomisia
to naprawde oszczędność czasu i pieniążków a przede wszystkim zdrowe odżywianie
jedzenie zrobione w TM jest pyszne i pozbawione konserwantów
to naprawde dobra inwestycja
a i życzę wygrania TM no i spełnienia marzenia
ja w termomisiu robie dosłownie prawie wszystko, pasty na kanapki mięsne, z twarożku, rybne itd można by wyliczac w nieskończoność
jogutry, pieczywo, masło
a jak TM ma być droższy od maja to masz jeszcze troszku czasu
Pozdrawiam serdecznie i życzę raz jeszcze spełnienia marzenia Marzena
Popieram dziewczyny
Jeszcze ja się nie przywitałam