Przejdź do treści

Forum Cześć!

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Od wczoraj jestem szęśliwym posiadaczem nowego TM 5. Jako początkujący kucharz mam nadzieję, że zaczerpnę mnóstwo inspiracji od Was, użytkownicy Przepisowni. Zaglądałam tu już wcześniej - pomysłów na dania wszelakiego rodzaju jest tu zatrzęsienie! Dobrych rad i wskazówek również tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam i życzę przyjemnego, szybkiego, smacznego i zdrowego gotowania!

Monika

Cześć Monika,

Ja również od wczoraj jestem posiadaczką nowego TM5.

Zarówno Tobie jak i sobie, życzę samych pysznych dań tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam

Aga

Witam Agę i Monikę w naszym gronie i zapraszam do częstego tu zaglądanie i dzielenia się z nami swoimi przemyśleniami i przepisami tmrc_emoticons.cooking_1

tmrc_emoticons.love Witajcie Moniko i Ago tmrc_emoticons.love Życzę Wam dużo własnych pomysłów na zdrowe, szybkie gotowanie  tmrc_emoticons.cooking_1 Dzielcie się swoim doświadczeniem z TM  tmrc_emoticons.party

Pozdrawiam Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.cooking_10

Witam. Słuchajcie nie mogę znaleźć wątku dlatego piszę tutaj. Jak czyścić termomixa, powiedzcie jakich środków używacie? Czy można go włożyć to zmywarki?

Pozdrawiam Miki

http://www.przepisownia.pl/content/sos-dla-nowicjuszy

Witaj Miki to jest link który Ciebie zainteresuje tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam Grażyna tmrc_emoticons.party

Witam moją imienniczkę i Agę również w gronie

szczęśliwych posiadaczy TM

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej przygody z TM

Monika

Witajcie Dziewczyny, bedziecie bardzo zadowolone z tego sprzetu. Ja nie umiem sie bez niego juz obejsc.. Wszystko robi sie szybko, latwo i przyjemnie.

Zycze udanej przygody z TM

Agnieszka

Witajcie Dziewczyny, bedziecie bardzo zadowolone z tego sprzetu. Ja nie umiem sie bez niego juz obejsc.. Wszystko robi sie szybko, latwo i przyjemnie.

Zycze udanej przygody z TM

Agnieszka

Witajcie Dziewczynki tmrc_emoticons.bigsmile   Napiszcie co udało się Wam już ugotować. Jak tam mycie TM? Porady pomogły?