Przejdź do treści

Forum Cyfrowy świat urządzenia Thermomix ®

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Nośniki przepisów, platforma z przepisami, aplikacja mobilna  - to najważniejsza część cyfrowego świata urządzenia Thermomix ®.

Na razie nic z tego nie rozumiem. tmrc_emoticons.aw

Piękny jest tmrc_emoticons.smile Cudeńko. Dzisiaj odpaliłam, na śniadanko była owsianka.....Cichutki, delikatny .... poezja tmrc_emoticons.smile

Platforma jest rewelacyjna, ułożyłęm menu na cały tydzień, potem wydrukowałęm liste skąłdników. W końcu przestaniemy marnować produkty!!! Dla mnie BOMBA!!!

Do tego co to są nośniki przepisów, doszłam dość szybko, choć 5tego wieczorem strona Vorwerka chodziła baaardzooo ciężko tmrc_emoticons.wink

ale dalej nie do końca wiem o co cho z tą platformą?

mógłby mi ktoś wyjaśnić? może to banalne i doznam ośnienia, ale... tmrc_emoticons.wink

Platforma z przepisami na Thermomix to miejsce gdzie:

- można posiadać osobiste konto z przepisami

- można na nim aktywować nośnik przepisów i zarządzać przepisami (planować menu tygodniowe, tworzyć listę zakupów)

- można dodatkowo zakupić kolekcje z przepisami na Thermomix TM5 (są one dostępne tylko na platformie nie na nośniku)

Proszę wejść na: www.mojthermomix.pl

JA MAM POMYSŁ  tak na przyszłość 

aby stworzyć nośnik  - PUSTY -  z adapterem do podłączenia do swojego komputera (np.poprzez wejście USB) w ktorym wcześniej  zapisaliśmy przepisy, które sami wymyśliliśmy 

O!!!! to byłby już XXI wiek tmrc_emoticons.smile

Lamka, fajny pomysł, może go zrealizują?  tmrc_emoticons.wink

Lamka, miałem to samo napisć, ale widzę, że zrobiłaś to wcześniej.

Przyłączam się do pomysłu Lamki.  

Prosimy o PUSTY nośnik !!!

Thermomix jest tego wart.