Przejdź do treści

Forum APEL do Nowych Użytkowników

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Kochani Nowi członkowie przepisowni i użytkownicy TM!  Proszę sama od siebie, ale myślę, że również w imieniu koleżanek i kolegów  - piszcie coś więcej o sobie w profilu przy rejestracji: skąd jesteście (miejscowość), kobieta czy mężczyzna, czym sie zajmujecie. Łatwiej i cieplej wtedy się tu "rozmawia". Czasami to nawet nie wiadomo who is who? Kobieta, facet,  jak się zwracać? Czy moje rozmówczynie popierają apel? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Tak Gabi tmrc_emoticons.lol popieram tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Oczywiście że popieram tmrc_emoticons.smile Gabi masz słuszną rację who is who ? tmrc_emoticons.smile

Tak Gabi to świetny pomysł! To dobry początek nawiązania nowych znajomości w Przepisowni. A jak sami widzicie są tu fantastyczni i bardzo thermomixowi użytkownicy tmrc_emoticons.smile

Popieram w pelni tmrc_emoticons.bigsmile   No i moze sie tez przedstawia tmrc_emoticons.bigsmile   Malo kto sie przedstawia...  Codziennie ktos sie rejestruje, ale malo kto ie sie przedstawiatmrc_emoticons.wink

Ja jeszcze dopowiem: :"starzy " użytkownicy niech też wejdą w swój profil i go uzupełnią. Często jest tam  zupełnie puściutko!tmrc_emoticons.wink