Forum Zmiany na koncie
Ito jest to co po kilku tygodniach zmagań widzą wszyscy .A ten facet ro satyryk Krzysztof Daukszewicz.
Witaj Haneczko, a ja mam Cię wciąż w różowej bluzeczce, u boku jakiegoś facecika
Haniu, u mnie to sie przedstawia tak: tutaj mam Cie cala powiedzmy, z plecakiem, ubrana na bialo. Na Twoim profilu mam Cie z facetem, w Twoich przepisach, zas, mam Cie bez glowy :D :D :D
:D Haniu, a ja nadal mam Cię bez głowy. Ha, ha, ha
Haniu a ja mam Twoje z plecakiem i z głową sprawdziłam w tej chwili
Ale cyrki :D ja mam u siebie to letnie na statku i z głową ale próbowałam wstawić takie z Daukszewiczem .Zobaczymy kiedy będzie dostępne :D
Haniu przed chwilą nie miałam żadnego zdjęcia tylko aparat ;) w tej chwili mam Twoje zdjęcie z plecakiem i z głową hihihihi
:DAle jazda każdy ma inne zdjęcie Grażynko czy na zdjęciu mam głowę?Wstawiam teraz zdjęcie z Daukszewiczem ,może nareszcie wszyscy będą mieli takie same
:DDziewczyny spróbuję przywrócić moją głowe,bo ja nie mam wcale podglądu,ale też dobrze jak w moim wieku można stracić głowę.znajdę jakieś zdjęcie z głową
:D Ja mam zdjęcie Hani z plecakiem w parku
Ja też nie widzę Twojej głowy Haniu.
Haniu wczoraj widziałam inne Twoje zdjęcie Takie w parku, w kurteczce z plecakiem :D A dziś się zmieniło na bardziej letnie ale u siebie nie widzę Twojej głowy
I ja "mam" letnia Hanie na widoku
Elu ja rownież widzę na profilu Twoje nowe zdjęcie Jesteś Super Jesteście Wszystkie Wspaniałe Miłośniczki TM. Buziaczki
;)Lubię zmiany ,jak mam chandrę zimową,to dobrze popatrzeć na letnie zdjęcia
Haniu a ja widzę Twoje 3 zdięcia Na profilu masz zmienione zdjęcie ale nie ma go przy Twoich przepisach. Przepisy mają stare zdjecie i już nowe ale nie z profilu :) Super Kobitka na profilu Pozdrawiam serdecznie
Już się też przekonałam ,bo przy pisaniu komentarza się widzę natomiast na profilu mam stare. Dzięki za pomoc
Haniu, chyba jest tak jak pisze Veronika. Ja już Cię widzę po zmianie :D Wczoraj próbowałam zmienić swoje zdjęcie i nie widzę zmian... a Vercia widzi Pozdrawiam
Z tego co wiem, z ostatniego mojego doswiadczenia, po wstawieniu zdjecia, trzeba poczekac kilka dni. Jak ostatni raz wstawilam, po 2-3 dniach widzieli mnie uzytkownicy, a ja siebie jeszcze nie, tzn. widzialam stare zdjecie. Potem wszystko sie naprawilo samo :) Teraz to nie wiem, trzeba zapytac Mixi, czy dziala to szybciej, czy jak przedtem
:DWiem Magi że to trudne.Może Mixi poradzi coś na to? Fajnie by było szybko zmieniać ,bo można uaktualniać zdjęcia w zależnosci od nastroju.Najgorzej ,że nie wiesz przy różnych kombinacjach ,które zostanie zapisane
Haniu musisz próbować do skutku. ja miałam też problem i to przez kilka dni wstawiałam nowe zdjęcie a go nie było w ogóle widać nie wiem czyja to byla wina ale po dlugim czasie w końcu sie udało :D tak więc moge ci tylko zyczyć wytrwałości :D pozdrawiam :D
Witam mam pytanie W jaki sposób można szybko zmienić zdjęcie w profilu?Fajnie by było ,żeby wprowadzenie zmian było proste ,łatwe i przyjemne.Ja od kilku dni próbuję ale nie wychodzi jak trzeba, a fajnie by było mieć taką możliwość.