Przejd藕 do tre艣ci

Forum Sernik rosa

Sernik rosaSernik rosa

Witajcie 馃槈
Robilam sernik rosa. Wogole moj pierwszy sernik.. I nie wyszedl 馃槥 dalam ser z wiaderka i budyn bananowy.. nie mialam innego.
Rosa tez sie nie pojawila. Cos poszlo nie tak. A staralam sie trzymac przepisu
Sernik wyszedl za rzadki. W sumie bardziej to byl budyn niz sernik..
Troche sie zrazilam do pieczenia

Witam, b臋d臋 robi膰 pierwszy raz ten sernik, czy nadaje si臋 twar贸g z wiaderka 1 kg?

Ja robi臋 w艂a艣nie z takiego  trzeba tylko pami臋ta膰 o wsypaniu budyniu

Witaj zipvirgin,

jak Twoje sernikowe poczynania? Sfotografuj i pochwal si臋 swoim pysznym cudem.

Pozdrawiamy,

Witam, wczoraj nie zd膮偶y艂am, dzi艣 b臋d臋 robi膰, postaram si臋 da膰 zdj臋cie, chyba, 偶e nie wyjdzie :P

Zipvirgin,

na pewno sobie poradzisz z sernikiem, druga opcja jest taka, 偶e b臋dziemy si臋 zastanawia膰 dlaczego tak szybko zosta艂 zjedzony tmrc_emoticons.smile

PS-nie martw si臋, w razie czego jeste艣my tu dla Was - U偶ytkownik贸w i s艂u偶ymy pomoc膮.

Pozdrawiamy,

Jaki budy艅 najlepszy?

tmrc_emoticons.love Witaj Pawlowski tmrc_emoticons.love Budy艅 艣mietankowy lub waniliowy, Ty wybierasz smak tmrc_emoticons.wink

Powodzenia tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.smile Tylko dobrze 偶eby by艂 bez cukru tmrc_emoticons.wink

Hej,

faktycznie budy艅 bez cukru, to najlepszy wyb贸r. Ja dodatkowo ograniczy艂am ilo艣膰 cukru w przepisie do po艂owy i sernik wyszed艂 prawdziwie twarogowy. W zale偶no艣ci od gustu spr贸bujcie te偶 w taki spos贸b przygotowa膰 sernik.

Pozdrawiam,

Witam, budy艅 da艂am z cukrem dlatego ilo艣膰 cukru zmniejszy艂am

Rosa na serniku nie chce wyj艣膰 tmrc_emoticons.aw

Rosa na serniku wychodzi w trakcie stygni臋cia wi臋c ja wyjmuje go po calkowitym wystudzeniu

Witam

ja robi臋 zgodnie z przepisem, po ponownym w艂o偶eniu do piekarnika (z pian膮) zmniejszam temperatur臋 do 165 stopni i piek臋 jeszcze 8 do 10 min, potem wyci膮gam z piekarnika. Wychodzi za ka偶dym razem. Wszystko zale偶y od piekarnika. Sekret polega na tym aby piana na cie艣cie za mocno si臋 nie spiek艂a. Pozdrawiam

Nawet przy speczonej piance z bia艂ek po up艂ywie kilku godzin wychodzi rosa.

Ja daj臋 serek nie z wiaderka, tylko w kostce (kupowany z papierku w du偶ym opakowaniu - jak dawno temu z mleczarni) i z tego serka wychodzi najlepszy. A na ciasto, przed wylaniem masy serowej, uk艂adam kawa艂ki brzoskwi艅. Ka偶dy si臋 tym wypiekiem zachwyca.

Witam. Robi艂am dla mojego ma艂ego alergika mlecznego. Zamiast sera - da艂am tofu+ cutryn臋 i mleko kokosowe robione w TM. Super przepis. Rosa te偶 wysz艂a. Polecam.

Witaj ewaiwona,

cieszy nas Twoja otwarto艣膰 i dostosowanie Thermomixa do w艂asnych potrzeb kulinarnych.

To bardzo dobra wiadomo艣膰, 偶e sernik rosa w wersji bezlaktozowej mo偶e uszcz臋艣liwi膰 podniebienie Twojego dziecka. Gratulujemy Tobie sukces贸w kulinarnych i zach臋camy do utworzenia wariant贸w przepis贸w w swoim profilu na Przepisowni.

Pozdrawiamy,