Przejdź do treści

Forum :)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam wszystkich tmrc_emoticons.smile

OD 2 tyg posiadam cudeńko o wdzięcznej nazwie TM 31tmrc_emoticons.smile

Mam problem z kielichem-dno zmatowialo i jest mleczne w kolorze. Napisałam osobny post o tym problemie .Poza tym lubie to urządzonkotmrc_emoticons.smile

Witaj owocowa  tmrc_emoticons.smile  Napisz jak masz na imię, to łatwiej będzie do Ciebie pisać  tmrc_emoticons.lol  Cieszę się, że TM Ci się podoba i lubisz go. O problemie odpowiem Ci na tym drugim wątku  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam, Ela z Mazowsza 

Asia jestemtmrc_emoticons.smile

Witaj Asiu w naszym gronie Hania z Łodzi

Owocowa Asia. Fajnie. Witam. 

Witaj Asiu tmrc_emoticons.smile 

Witaj na pokładzie TM Asiu tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Witaj Asiu  tmrc_emoticons.love

Jeżeli masz jakiś problem, to śmiało pytaj tmrc_emoticons.smile  W miarę swoich możliwości, pomożemy tmrc_emoticons.cooking_10

Pozdrawiam Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Grażynotmrc_emoticons.smile też jestem ze Szczecinatmrc_emoticons.smile

I ja też Witaj Asiu

NO więc zatem myślę ,że trzeba będzie sie spotkaćtmrc_emoticons.smile Poki co otrzymalam zaproszenie na warsztaty w styczniu. Zamierzam iśctmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Asiu, w jakim terminie masz warsztaty ? Cieszę się że  Ty też jestes ze Szczecina ?  Pozdrawiam tmrc_emoticons.love

Teraz w czwartek na 18 idętmrc_emoticons.smile

Witaj Asiu-Małgosia z Warmiński-mazurskiego tmrc_emoticons.bigsmile

Asiu Witaj wśród zakręconych Thermomaniaków !

Pozdrawiam. Monika z Sosnowca

tmrc_emoticons.love Asiu, postaram się wybrać na warsztaty tmrc_emoticons.love

Ja będę napewnotmrc_emoticons.smile

Wszystkim bardzo dziekuję za miłe powitanietmrc_emoticons.smile

Póki co wertuje przepisy. Wczoraj zrobiłam żółty ser.Dla mnie ohydatmrc_emoticons.smile ale mąż wcina i mlaskatmrc_emoticons.smileCzy ktoś zna przepis na twardy zólty ser ? Jutro poprobuję z chudego mleka i chdego twarogu bez masla,dodam ocet ktory podobno robi dziury:tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Witaj Asiu, jak było na warsztatach?? wybrałaś się sama ,czy z mężem ? tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Pozdrawiam tmrc_emoticons.cooking_2 tmrc_emoticons.cooking_10

Wiatam i Ja-Beata z pomorskiego

Służę pomocą ,w razie potrzeby

Grazynko byłaś?tmrc_emoticons.smiletmrc_emoticons.smile bo cos pytania niczym sherlock zadajesztmrc_emoticons.smile w ktorym rzędzie siedzialaś?tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Asiu, byłam, ale było sporo osób ,siedzialam w drugim rzędzie tmrc_emoticons.smile

Asiu - zapytaj swojego przedstawiciela o spotkania grupowe. Ja bardzo lubię chodzić na te "grupówki", bo są tematyczne, ostatnio jesienią były przetwory - super spotkanie.

Nikt nie wspomniał o takich spotkaniach.Zapytam koniecznie.Dziękitmrc_emoticons.smile

Witaj Asiu Pozdrawia Agnieszka z Warszawy