3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Sorbet z ananasa i mango


Wydrukuj:
4

Składniki

6 porcja/porcje/porcji

Sorbet z ananasa i mango

  • 250 g zamrożonych kawałków słodkiego mango (ok.3 cm kawałki)
  • 250 g zamrożonych kawałków słodkiego ananasa (ok. 2 cm kawałki)
  • 2 łyżki ksylitolu (opcjonalnie)
  • 1 łyżeczki soku z cytryny (opcjonalnie)
5

Przygotowanie

  1. 1. Do naczynia miksującego wsypać cukier, zmielić 4s, obr.10
    2. Dodać mango i ananasa, rozdrobnić 8-10 s/ obr.8
    3. Opcjonalnie, żeby sorbet był bardziej aksamitny należy na noże założyć motylek, zgarnąć owoce na dno naczynia, wymieszać 5 s/ obr.4
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz