3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

pasta z tuńczyka i suszonych pomidorów


Wydrukuj:
4

Składniki

1 słoik/słoiki/słoików

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 5-6 suszonych pomidorów w oliwie
  • sól i pieprz do smaku
  • 1/2 łyżeczki tymianku
5

Przygotowanie

  1. * do naczynia miksującego włożyć tuńczyka, pomidory i dwie łyżki oliwy z zalwy plus tymianek - miskować czas 30s/ obr 5-6

    gdyby masa była za sucha dodać jeszcze trochę oleju

    * zgarnąć kopystką - dodać sól i pierz i mieszać - No counter-clockwise operationczas 5-10 s/ obr 2-3

    * przełożyć do słoczika i wstawić do lodówki

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

pastę można przechowywać w lodówce 3-4 dni


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • ciekawe urozmicenie dla pasty z makreli

    Zgłoszony przez Dziewczyna Informatyka na stycznia 12, 2017 at 17:13.

    ciekawe urozmicenie dla pasty z makreli Smile

    Zapraszam na bloga: www.dziewczynainformatyka.pl gdzie znajdziesz zdrowe przepisy na TM Cooking 7

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • TUŃCZYK TO RYBA. CZEMU

    Zgłoszony przez Malibu na czerwca 12, 2016 at 21:24.

    TUŃCZYK TO RYBA. CZEMU POTRAWA MA FILTR "WEGETARIAŃSKA" .....

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze