Tu jesteś:
4
Składniki
1 słoik/słoiki/słoików
- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
- 5-6 suszonych pomidorów w oliwie
- sól i pieprz do smaku
- 1/2 łyżeczki tymianku
-
6
1min
Czas całkowity 1minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
* do naczynia miksującego włożyć tuńczyka, pomidory i dwie łyżki oliwy z zalwy plus tymianek - miskować czas 30s/ obr 5-6
gdyby masa była za sucha dodać jeszcze trochę oleju
* zgarnąć kopystką - dodać sól i pierz i mieszać -
"Brak obrotów wstecznych" czas 5-10 s/ obr 2-3
* przełożyć do słoczika i wstawić do lodówki
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
pastę można przechowywać w lodówce 3-4 dni
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzciekawe urozmicenie dla pasty z makreli
ciekawe urozmicenie dla pasty z makreli
Pokochaj ze mną Thermomix
zadzwoń, umów się na prezentację
tel. 691 509 039
TUŃCZYK TO RYBA. CZEMU
TUŃCZYK TO RYBA. CZEMU POTRAWA MA FILTR "WEGETARIAŃSKA" .....