3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

PASTA ŚLEDZIOWA A'LA HEKELE


Wydrukuj:
4

Składniki

100 g

PASTA ŚLEDZIOWA A'LA HEKELE

  • 150 g płaty śledziowe a'la matias
  • 2 jajka
  • 40 g jabłek obranych,bez skórki
  • 50 g ogórka konserwowego, pokrojonego w kostkę
  • 30 g cebuli, obranej,pokrojonej na ćwiatki
  • 10 g musztardy francuskiej
  • 10 g musztardy sarepskiej
  • 25 g szczypiorku, świeżego
  • 25 g koperku, świeżego
  • 60 g majonezu
  • 2 g cukru
  • 4 szczypty pieprzu
  • 5 g soku z cytryny
5

Przygotowanie

    PASTA
  1. 1. Do naczynia miksującego wlać wodę, włożyć koszyczek i umieścić w nim jajka, gotować na parze 13min/Vroma/obr.1.
    2.Śledzie zalać wodą i odmoczyć w zależnośc od zasolenia.
    3.suche naczynie włączć nalezy na 10s./obr.10 w tym czasie wrzucamy szczypieork i koperk przez otwór w pokrywce, następnie zgrniamy za pomocą kopystki na dno naczynia i dodajemy pokrojone w grubszą kostkę (jabłko, ogórek konserwowy, cebulę, jajko, śledzie) 6s/obr.4,5
    4. Dodajemy musztardę, majonez, cikier i pieprz 10s.obrCounter-clockwise operation5
    5 .Gotową paste można podawać odrazu po przygotowaniu z dowolnym pieczywem
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy