3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Metka Pana Michała


Wydrukuj:
4

Składniki

paste

  • 200 g zmrozonego boczku wędzonego
  • 200 g kiełbasy
  • 400 g parówek
  • 1 duża cebula
  • 3 ząbki czosnku
  • 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżeczki przyprawy uniwersalnej z TM., do smaku
  • pieprz mielony do smaku
5

Przygotowanie

  1. W suchym naczyniu posiekać czosnek - wrzucając go na wirujące noże 6 sek.obr 8

  2. Dodać wszystkie składniki i zmiksować 30 sek/obr 9

  3. Zgarnąć kopystką ze ścianek naczynia i ponownie zmiksować,obr 9 wyrabiająć do jednolitej masy. 

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Ewentualnie doprawić solą i pieprzem.
Metką ta można smarować każde pieczywo ale najlepiej takie świeże i chrupiące (własne) tmrc_emoticons.)


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy