3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Konfitura rabarbarowo truskawkowa


Wydrukuj:
4

Składniki

5 słoik/słoiki/słoików

Konfitura truskawkowo rabarbarowa

  • 750 g cukru żelującego 1:1
  • 500 g rabarbaru obranego i pokrojonego na kawałki
  • 250 g truskawek
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 1. Rabarbar i truskawki miksować 8 sek na prędkości 5.

    2. Dodać cukier i 15 minut na 100° C/ prędkość 2.

    3. Przekładamy do wyparzonych słoiczków, zakręcamy i odkładamy dnem do góry. 

     

     

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy