Tu jesteś:
4
Składniki
5 słoik/słoiki/słoików
Konfitura truskawkowo rabarbarowa
- 750 g cukru żelującego 1:1
- 500 g rabarbaru obranego i pokrojonego na kawałki
- 250 g truskawek
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
1. Rabarbar i truskawki miksować 8 sek na prędkości 5.
2. Dodać cukier i 15 minut na 100° C/ prędkość 2.
3. Przekładamy do wyparzonych słoiczków, zakręcamy i odkładamy dnem do góry.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz