Tu jesteś:
4
Składniki
- 500 gobranego i pokrojonego na kawałki imbiru/ polecam obierać łyżeczką/
- sok z 4 cytryn
- 500 g miodu, naturalnego
-
6
15min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Wszystkie składniki włożyć do "Blokada naczynia miksującego" rozdrabniać czas15sek obr. poz .10.Przełożyć do słoiczków.Przechowywać w lodówce.
Polecam do herbaty, w rozcięczeniu z wodą mineralną jako napój, jako dodatek do marynat do mięsa, do sosów, leczniczo jako syrop wzmacnia i daje odporność.
Rozgrzewa i wzmacnia .
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzSYROP POLECAM. ja dłuzej miksowałam (o ok 7s),...
SYROP POLECAM. ja dłuzej miksowałam (o ok 7s), bo nie lubię włókien imbiru.
Muszę zrobić ten syropek
Muszę zrobić ten syropek ,jesienią przyda się do herbatki
Super syrop, a jak długo mogę
Super syrop, a jak długo mogę go przechowywać w lodówce w słoiczku?
Podejrzewam, że szybko zniknie ale wolę wiedzieć
Dodałam do łyżki tego syropu ciepłą wodę i mam pyszna expresową imbirową herbatkę! Dzieciom też smakuje!
" Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak, naprawdę wielcy sprawiają, że ty także możesz stać się wielki. "